Sista april

Ja, det blev en ganska trevlig kväll på Äppellunda med korvförsäljning och majbrasa. Tompa o jag tävlade i prickskytte i innebandy o jag vann med 2 mål mot 0 hehe *nöjd*
Satsade sammanlagt 55 kr på ett chokladhjul, jag vann en liten chokladbit, ni vet sånna som man får köpa 3 för 10 kr.. Nä, men kul att betala 55 spänn för en sån =( Jag jublade som sjutton ialla fall när jag vann, sen när jag fick en sån där liten så blev jag inte lika glad =( Jaja, vinst som vinst..

Innan majbrasan så hälsade vi på Putte, har ju inte sett hans lägenhet sen det blev klart med all renovering. Mycket fint var det där!! Mysigaste balkongen, en sån skulle jag vilja ha!
Morfar fick komma hem från sjukhuset idag oxå, men ska tillbaka på måndag. Tråkigt med sjukhus, det är så trist att vara där, timmarna går så långsamt... Typiskt att jag kommer tillbringa precis hela helgen på Äppellunda, kommer inte hinna hälsa på nånting då ju =(

Under tiden jag stod o sålde korv så var Pelle hemma hos mamma. Dom grillade o mådde gott framför hockeyn, medans jag fick arbeta... Inte rättvist =)
Men jag fick min grillmat o chips o dipp sen när jag åkte till mamma, smaskens!

Nu är kl snart midnatt o jag känner mig helt färdig.. Har varit uppe sen halv 7 imorse o det har varit full fart hela dagen känns det som, så nu tar det nog inte många sekunder innan man tittar vad som finns innanför ögonlocken..

Tack o hej leverpastej

Rubrik saknas

Ännu en härlig dag. Jennie ringde o väckte mig nio i morse o sa att det var dax att kliva upp för att sola. =) Sagt o gjort, jag klev upp, ringde Pillan o hämtade upp henne, sen åkte vi till Jennie o tog tillvara på solen. Mycket trevligt, både sällskap o väder.

Åkte förbi sjukhuset o hälsade på morfar oxå. Det kändes skönt. Jag har ju inte kunnat åka dit för att jag varit så sjuk, men nu känner jag mig kryare =) Roligt att träffa morfar, det var länge sen kändes det som. Åh vad jag älskar hela min familj!!!
Sen blev det en snabb sväng till Svenne som fyller år idag. Grattis Svenne!!

Kvällen har som vanligt gått i fotbollens tecken. Först träning med småtjejerna, sen damträning.
Till helgen ska vi ha ett miniläger med tjejerna, från fredag till söndag med 2 övernattningar. Ojojoj gissa om det är mycket att tänka på.. Allergier hit o dit, tål inte vissa saker m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.

Förresten så säljer jag Newbody underkläder om det är nån som vill köpa =) Snälla köp lite strumpor o trosor =)

--------------------------------------------------------------------------------------
Oj det blev ett litet uppehåll i bloggandet.. Det blev så spännande i Sverigematchen =) Härligt med vinst! Vilken resning. Både Pelle o jag trodde att det var kört när USA gjorde 2-5, men Sverige visade bra moral =)
Hoppas att de tar ryssarna imorgon!!

Natti natti

Tjing

Hello!
Idag har Pillan o jag varit till Birsta o shoppat lite. Jag var i stort behov av en vårjacka o vi letade igenom varenda butik utan att hitta någon. Till sist gick vi in till Intersport o där hängde den... MIN jacka!! Så fort jag provade den så kände jag, den här vill jag ha! Perfect! 500 spänn det var det värt!
Sen handlade jag en röd kaffebrygg, asigt snygg blev den i vårt kök =)
Vi har varit lite desperata eftersom vår förra kaffebrygg gick sönder..

Sen kom mamma förbi med ett våffeljärn som vi fick. Vi fick en liten kasse oxå. I den låg det grädde, mjölk och våffelmix, så då var middagen räddad =) Tack mamma!!

Nu ska jag svida om till träningskläder. Är inte riktigt bra i varken förkylning eller fot, men jag ska bara jogga lite lätt. Det var ju över 1 vecka sen man rörde på sig så nu är det dax!

Bye bye





Skandal

Jaha då har man sett Sverige ta hem 1 poäng mot Lettland i hockey VM...
Hallå, ska inte Sverige kunna vinna mot dem?
Det ska inte ens behöva gå till förlängning o straffar tycker jag, de borde avgjort innan fulltid..
Sverige sköt dubbelt så många skott som Lettland men den riktiga skärpan fanns lixom inte.
Nu är det omladdning som gäller inför matchen mot USA. Det kommer nog inte bli lätt, speciellt inte med 2 backar skadade.
Usch vad Enströms sargpåhälsning såg otäck ut! Helt groggy efteråt. Läskigt oxå att blodet började rinna efteråt, både från näsa o mun...

Jaja, trevligt sällskap hade jag i alla fall av Pillan o Pelle =)

Godnatt vänner!

Helgbilder

Bilder från den härliga helgen =)

   

 

     


Jäkla förkylning, nu får den banne mig ge upp.
Jag har snart inge papper kvar att snyta mig med!!

Goder afton båd herre o fru

Tjong i medaljongen vad den här veckan o framför allt helgen har gått snabbt...
Världens härligaste väder har det varit här uppe i Sundsvall. Våren är verkligen här, nästan sommarvärme ar det varit =)
Hela veckan har jag dragits med min förkylning som inte vill ge mid sig. Värst är det på morgon o kväll. Febern går att kontrollera med ipren, men man känner sig ändå hängig.

Igår var jag på grill-middag hos pappa. Mumsiga hamburgare blev det. Trevligt att träffa dom, det var ju ett tag sen nu. Alla var så fuskigt bruna eftersom de kom hem från Mallis för en vecka sedan. Själv är man ju likblek som vanligt..
Efter middagen åkte jag till Jennie för att se på robinson. Heja Jarmo, vilken gogubbe!

Pelle den galningen, han var med några kompisar ute på Alnön igår. De bastade o tog årets första dopp i havet!!! Fatta... 2 dopp blev det till o med.. Det var typ 7 grader i vattnet.. Ja jag säger då det.. Jag tycker att Elin o jag är cool när vi inviger badsäsongen varje år den 6 juni...

Ikväll har Pelle o jag varit till mamma o grillat. Lamm o fläskfile.. mmmm. Sen blev det äppelpaj till efterrätt. Efteråt var vi så mätta så vi höll på att kräkas. Pelle tog en liten powernap efter maten, han blev så mätt o belåten =)

Nu ropar han från sängen att det är dax att sova, så jag får väl lyda min lilla älskling, badpojken =)

Kram o godnatt på er!

En kommentar

Jag har bara en kommentar =)
I sånt här vackert väder så finns det ingen tid att blogga =)
Länge leve solen! =)

Bilder...

Hej tänkte bjuda på ett litet bildkollage från den här veckan =)

Inspirationskväll med Charm

     

Fika med familjen

   

Ballisen med Pillan o nybakta scones

     

Fika med tjejerna, Jenny 26 år

     
Pillan brände sig idag på min balkong
   

Födelsedagsbarnet

Jenny 26 år

Dagen har varit betydligt bättre än natten tack o lov!!
Fick sova till kl 10, då hade alla telefoner ringt i omgångar o till slut kände jag mig manad att ta mig ur sängen för att få tyst på alla som ringde.
Sen kom Pillan förbi o vi har bara softat ute på ballisen.
Det har verkligen varit ett toppenväder idag! Helt vindstilla o solen har stekt oss rejält.
Pillan kom på att vi skulle måla naglarna, det gick bra för mig men desto värre för henne.. Hon målade tånaglarna o fingernaglarna, tog bort på tårna, fick ludd på fingrarna, tog bort på fingrarna, målade nytt på tårna - blev asfult, fick ta bort det igen.. Hehe inte så lätt det dära.. Sen hade hon utsmetat nagelack hela fötterna o händerna, vet inte rikgtig hur hon lyckades med det..
Summan av kardemumman, jag fick "fina" fötter och händer o Pillan fick ingenting förutom fläckar o sträck av nagellack som inte försvunnit =)

Nu håller jag på att laga mat, det blir fullkornsris men kyckling i indiska kryddor o kokosmjölk, mumsfilibublan!!

Sen ska alla tjejerna ner på stan för att gratta Engan som fyller år i dag!
Stort GRATTIS Engan, Flängis, Dängan, Ynnejan, Ynne, Yn, Jenny 
=) Kärt barn har många namn!

Vill även säga lycka till till morfar som ska operera tån ikväll! Tänker på dig!

En helvetesnatt

God morgon på er!
Kl 05.47 o jag kan inte sova...
Jag gick o la mig vid 23 igår, men har sovit fruktansvärt dåligt..
Vaknat o somnat om omvarannat..
Flera gånger vaknar jag av att jag inte kan andas genom näsan, då börjar jag andas genom munnen vilket betyder att inom några minuter kommer en hostattack, eftersom jag blir så torr i halsen.
O sen allt detta slem/snor, som far mellan näsa o mun i de bakre gångarna, det är så äckligt! När det väl kommer fram till munnen så blir jag så äcklad så jag får en kräksreflex o måste spotta ut det.

Nu ska jag peppra i mig ipren, nässpray, halstabletter, m.m. hoppas att det hjälper.
Sorry att jag bara har gnällt i det här inlägget.. Inte så roligt att läsa, förstår jag =(

Feber

Usch o fy vad jag blev hängig igår när jag kom hem.. Det var som jag gick in i en vägg.
Hade feber redan igår innan jag gick o la mig o nu är den högre =(
Känns inge roligt när man ska till arbetsförmedlingen för att söka jobb, sitta där o hosta o snora.. Hes är jag oxå, dom lär ju tro att man är nyvaken eller nått..

Nu ska jag kasta mig in i duschen för att försöka se lite piggare ut i alla fall..

Bye bye!

Ny kategori... Månadens blogg

Hej, nu ska jag snart gå o lägga mig men först ska jag kläcka en idé som jag fick..
Ny kategori med månadens blogg...

Läser du nån intressant/rolig/provocerande/läsvärd blogg? Eller skriver du en själv? Nominera den i kommentarerna så ska jag kolla upp den. När månaden är slut ska jag summera vilka 3 jag tycker är bäst o sen får ni rösta på vem som ska vinna =) Glasklart eller?


Detta hjälper såklart till fler läsare till den bloggen, vilket jag tycker är roligt =) Det finns så otroligt många bloggare som inte får den uppmärksamhet som de förtjänar. Tillsammans kan vi lyfta fram dem nu =)

Sätt igång o nominera, antingen din egen blogg eller någon annans =)

Skratt

Hej, nu sitter jag här mitt i natten o vill inte gå o lägga mig..

Tänkte bjuda på några garv, se o njut =)








Symaskin-skin-skin

sy ma-ma-ma-ma-maskin =)
Haft värsta pysselmanin.. Har dragit fram symaskinen från garderoben o plockade fram massa tyg som jag hade tänkt använda till ballisen, frågan är bara vad jag ska använda det till...
Jag beslutade att sy en duk och ett skynke av den plastiga "vaxduken", det blev verkligen bra tycker jag =) Jag ska lägga in några bilder på före/efter så får ni se =)
Jag har även sytt två kuddfodral o bakstycke till stolarna som jag har på ballisen, plus att jag tagit ut lycktorna o några ljus så nu är det jättemysigt där ute. Men jag är inte klar än! Mysigare ska det bli! Det ska bli min lilla oas =) Blommor o balkonskynke ska dit plus lite småjusteringar..
Men, så här ser det ut just nu =)






Charmtroll

Jag har ju helt glömt bort att skriva om middagen som jag var på i fredags...
Tompa, Kempe o jag träffades hemma hos Kempe. Godaste maten som finns åt vi =) Nån som kan gissa vad? hehe
Deras charmtroll var oxå med, Todd o Svea. Man kan inte låta bli att le åt de små liven, de är så söta!! Titta här bara..

   
   

Mycket trevlig kväll i goda vänners sällskap!

I´m back!

I´m back =)
Som tur var så var det inget benbrott!! Jippie!!
Jag var så jäkla rädd, dels smärtan o det där knäcket som jag hörde o sen att jag ev skulle behöva ha rullstol. Tänk om jag fått gått med gipsat ben o sen bli man kallad till operation för armen... Då skulle jag inte ha kunnat hoppa på kryckor utan fått sitta i en otymlig jäkla rullstol.. Då har jag garanterat inte kunnat bo här, vi bor ju på 3:e våningen utan hiss..

Läkarna visste inte vad det var, jag försökte få dem att göra en magnetröntgen för att se så alla ledband o muskler såg ut som det skulle, men det fick jag inte =(
Nu är det bara att hoppas att det går till sig snabbt.. Jag kan stödja på foten i alla fall o ska försöka gå så mycket jag kan. Om det inte blir bättre så skulle jag åka in till akuten igen.

Direkt när jag kom hem så kastade jag mig i badet, jag var så jäkla frusen efter att ha suttit i sjukhusets iskalla lokaler helt ensam =(  + att man var svettig sen matchen o sen blev man kall.

Slutet gott (så gott som det går) allting gott =)
Kram på er!

Röntgen

Hej här sitter jag o mobilbloggar utanför röntgen... Idag på matchen gjorde jag illa foten på vi fick fara till härnösands sjukhus. Där trodde doktorn att benen var brutet eller att det var en spricka så jag fick remiss till röntgen. Håll tummarna för mig

Camilla testar...

Igår var jag till Pillan o spelade Wii Mario Kart, det var roligt!!
Man blir väldigt inne i spelet o svänger med hela kroppen när man är nybörjare..
Pillan hade hittat en annan metod när man bara "tiltar" ratten, men då tappar ju ratten sin charm tycker jag =) eller så var det för att jag inte kunde...
Mycket underhållande spel med många olika banor och svårhetsgrader. Vi testade den svåraste banan o vi höll oss inte länge på den rätta vägen. Jag föll ner i avgrunden typ 14 gånger.. Behöver jag säga att vi kom sist av alla 12 spelare =/






Mario Kart på Wii får 4 av 5 testpiloter av mig!


Med smak av Italien

Jisses vilken god foccacia jag åt på den italienska restaurangen/caféet!!
En ganska nyöppnad restaurang mitt i stan, mycket mysigt o en trevlig atmosfär. Personalen var jättetrevlig. Där blir det garanterat fler besök! Foccacian med parmaskinka, mozzarella o soltorkad tomat var som en smekning i munnen, så jäkla god!! Godare än alla mackor som jag åt nere i Italien! Tillsammans!!
Jag rekomenderare Dolcetto starkt till ALLA!!
Jag tog även en efterrätt, morotskaka, även den var underbar. Jag tänkte bjuda med mig, men den var så god så jag behöll den för mig själv =) moahaha, evillaugh... Kaffet var oxå gott, mycket smak!
Ledorden för företaget är just Mat ska smaka!
Om jag ska hitta nått negativt så är det platsbrist och lite dyra priser, men det är ändå värt pengarna =)



   

CIAO!



Snö

Men allvarligt, vad är det här... VILL INTE HA MER SNÖ NU!!!
Varför? Så jäkulskt onödigt..
Jag som tänkte lägga om till sommardäck idag, får väl se hur det blir med den saken.
För er som inte bor i norrlnad så kan jag berätta att det snöar här uppe...

Idag ska jag på lunch med mina kära vänner Jenny o Kattis. Jag låg o fantiserade igår om att det skulle bli strålande väder o man kunde sitta ute o äta lunch, men den fantasin spräcktes ju så fort man slog upp ögonen.. =(
Vi ska i alla fall på nån italiensk restaurang, hoppas maten värmer mer än vädret.

Booring..

Åh vilken extremt tråkig dag.. Det har verkligen inte hänt nånting...
Nu tror jag att jag ger upp datorn några timmar o kurar ner mig i soffan framför lite nip/tuck.
Längtar tills Pelle kommer hem o pysslar om mig, vill ha lite kramar nu.

Här kommer en bild från modemagazinet.
Afterski outfit:
Märkeskläder från Hugo Boss tillsammans med den klassiska ko-bens-posen. Det kan inte bli vackrare..



Auf Wiedersehen

Sport

Jag fick aldrig inviga mina löparskor igår =(
Var på möte som drog ut på tiden, så när det väl var slut så skulle jag hinna vara med typ 10 min på löpningen så då var det ingen ide.. Typiskt, jag som var så peppad att använda mina skor..

Resten av kvällen tillbringades framför Chelsea - Liverpool.. Shit vilken match!! Å massa mål, nice!
Tråkigt för Liverpool, jag hejade mer på dem än på Chelsea. Men men, det är inte direkt så man måste välja mellan pest eller kolera, det är mer som att välja mellan trocca eller dr pepper =) Grymt underhållande var det i alla fall!

Efter matchen satte jag mig vid datorn för att skriva ett brev till föräldrarna i flicklaget. Ojojoj det blev låångt.. Får se om alla orkar läsa det.. Hehe det är mycket nu när man har blivit tränare =) I like it!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu ringde försäkringskassan o sa att jag ska bli kallad till ett möte med arbetsförmedlingen...
Eftersom jag varit sjukskriven så länge så måste jag ev ta tjänstledigt från mitt jobb för att arbeta med något annat där inte armen hindrar mig... Men roooligt dååååå.... =(
Kul att man måste söka nya jobb bara för att sjukhuset aldrig kan fixa en tid för operation.

Kalas, fotboll, ångest

Tjillevippen!
Igår blev det middag på pizzerian med nästan hela familjen, sen blev Pelle o jag bjudna på gif-match.
Matchen var bra tycker jag! Giffarna vann med 2-1. Jag tycker att de spelade ganska bra faktiskt. De mötte boll, hjälpte varandra o spelade många pass mellan varandra istället för de där jäkla långbollarna som de höll på med tidigare. En klar förbättring enligt min åsikt! Ska bli spännande att se hur långt de kan gå iår, jag tror nog att de tar steget upp i allsvenskan igen =)

   

   

Efter matchen åkte vi ut till mormor o morfar för att äta födelsedagstårta. Smarrigt!
Grattis igen morfar =)

   

Jag fick värsta ångesten igår efter att ha ätit så sjukt mycket onyttigt den här helgen så nu måste jag börja ta tag i mina matvanor igen!!
Det tog lång tid innan jag somnade för jag låg o tänkte på vad jag skulle förändra.. Jag ska i alla fall ta tag i vardagsmotionen.. Ta några promenader o träna lite på egen hand..

Imorse ringde Pillan o väckte mig o frågade om jag ville följa med ut på en promenad. Gissa om hon blev förvånad när jag sa ja utan att tveka. Hon har frågat typ 1000 gånger men svaret har alltid blivit nej...
Vi tog en ganska hurtig promenad på 50 min. Det var lagomt tycker jag.
Nu ska jag kasta mig i duschen o sen ska Pillan o jag åka till Birsta o köpa löparskor, det är ju långlöpning med fotbollen ikväll... =(

Bye bye

God morgon

Åh, idag blev det sovmorgon. Vi vaknade strax innan 11 o Pelle gick till köket för att göra frukost. Det tråkiga var ju bara att vi inte hade nånting.. Inge bröd, pålägg, nada.. Då får jag den brilljanta idéen att baka scones! Mums, mina tankar gick direkt till senaste resan till vemdalen med tjejerna. Då var Elin uppe med tuppen o bakade scones till oss. Det var underbart att vakna till doften av nybakt bröd =)

Eftersom vi inte hade nå pålägg så kryddade jag degen med lite oregano, vitlökspulver o flingsalt, det blev riktigt gott!! Lite foccacia-smak lixom =)
Åh, vilken härlig start på dagen. Kan det börja bättre än en frukost med nybakt bröd?




Så vill jag säga grattis till min älskade morfar som fyller år idag!
Grattis grattis grattis grattis!!!

Borta bra men hemma bäst

Så har man äntligen kommit hem!
Hur underbart man än har det så är det alltid skönt att komma hem.
Helgen har varit toppen!!!
Var ska man börja?
Vi har grillat, åkt massa skoter, solat, softat, ätit, spelat spel, pimplat m.m.

Torsdagen var dagen då vi anlände. Vi välkomnades av fördrinkar o en förrätt sen en supergod varmrätt. Riktigt lyxigt! Jag fick en present oxå =) En mössa som var grön, min favvofärg, där det stod BULA 1983, mitt födelseår =) Åh tackar tackar!!

Fredagen började med mysig frukost som mamma hade fixat, sen åkte vi ner till Husånappet. Det var över 600 pimplare o ingen fick nån fisk.. Fattar ni.. INGEN! Jag tycker inte att det är så kul att pimpla.. Jag vill ha nå mer fartfyllt, annars somnar jag.. Första priset i tävlingen var 25 000kr.. Det hade inte varit helt fel att vinna det.. =(
Mamma var i alla fall närmast av oss.. 30 min innan tävlingen slutade så hade hon napp, men fisken smakade bara på äckelmaggoten o sen stack den =(
Vad hände mer då på fredagen? Björn hade med sig gitarren o så hade vi lite allsång.
Jennie, Björn, Pelle o jag tog oss en liten kvällstur upp på fjället med skotrarna, det var jättemysigt. Kl var typ 18 o solen sken fortfarande uppe på skutan. Sen på kvällen gjorde vi varma mackor över brasan o bara satt ute o myste med tända ljus =)

Sen på lördagen visste vi att det skulle bli finväder så då var vi uppe med tuppen =)
Mamma bjöd på ännu en härlig frukost, typ hotellfrukost =) Sen packade vi ryggsäckar med fika, korv o ved o så drog vi upp på fjället med skotrarna.

Åh shit vilket väder det var den dan!!! Helt otroligt!!! Jag satte genast igång med att bygga snösoffor, det är sååå roligt! Jennie, Björn, Martin o jag slog oss ner o bara njöt av solen. Pelle o mamma pimlade o solade på samma gång =)
I hela 8 timmar var vi på fjället o lapade sol... Ni kan gissa hur våra ansikten mår =) Jag, med min sköra hud, drabbades värst o har varit så sjukt röd i ansiktet.. Igår när jag skulle borsta tänderna så såg jag nästan lila ut i ansiktet =/
Mamma fick en fisk efter 8 timmars pimplande o Pelle den stackaren fick ingen.. Han var nära att stanna kvar tills han hade fått en, men vi tvingade honom att följa med hem =)

Idag har det inte varit så roligt väder, det började med sol, men sen övergick det till mulet o till slut kom regnet...
Pelle o mamma drog upp på fjället för att pimpla. Pelle ville så gärna få en fisk =)
Jennie o Björn åkte till backen för att åka lite skidor o Martin o jag var hemma i stugan o bara slappade. Vi åkte till backen o åt lunch med Jennie o Björn, då får jag ett mms av mamma med 7 fiskar på vara Pelle har fått 5 av dem =) Åh gullgubben min, äntligen!! De var på väg hem mot stugan så Martin o jag åkte oxå hem.
Sen rensade o tilllagade mamma fiskarna (röding) som de fått o Martin o Pelle åt dem till lunch. Vi andra är inga fiskätare så vi grillade lite korv istället.

Sen packade vi ihop våra saker o begav oss ner mot bilen. Mamma o Martin stannar tills tisdag o vi barn har ju jobb att sköta så vi var tvugna att åka hem =)

Ja det var en väldigt kort berättelse om vår påsk, hoppas din påsk har varit lika bra =)

Här följer massor av bilder...

                                                                                     

Kräftan

Herregud vilken underbar dag vi hade igår! Strålande sol, inte ett moln o 14 grader varmt. Detta bidrog såklart till att jag brände mitt lilla fejs:-) jag ser ut som en kräfta!! Ikväll när jag kommer hem ska jag lägga in massor med bilder! Kram på er:-)

Husånappet

Det verkar som det tidigare inlägget försvann... Vi sitter i alla fall på en pimpeltävling här i fjällen o jag försöker mobilblogga:-) solen skiner men det blåser lite. Vi har det toppen här!

Pimpla

Pelle får ingen fisk:-( Jag har försökt lägga upp en bild, men det funkar inte... Nån som vet hur man gör?

Gissa låten...

It was a chicken, named sweetfluff, who would leave for a walk
The sun was shining and the grass was tempting
And all the fowls were so happy by heart


Hehe gissa den ni... Lite påsk inspirerad =)
Nä, men här nedan följer lite pyssel för er som ska vara hemma under påsk.. Jag är ju så snäll som sysselsätter er, eller hur =)
Som vanligt, ge mig artist o titel på de översatta låtarna =)

Telefonen ringer mitt I natten

Min pappa skriker- vad ska du göra med ditt liv

Åh pappa lilla, du vet att du fortfarande är nummer ett

 

Frank Zappa och mammorna

Var på bästa stället häromkring

Men nån idiot med en lysraket

Brände ner stället till marken

 

Jag ska inte ge upp

Jag ska inte stanna

Jag ska jobba hårdare

Jag är en överlevare

Jag ska klara det

Jag ska överleva

 

Här kommer Johnny sjungandes gamla godingar

Be bop a lua, älskling vad sa jag

Här kommer Johnny sjungandes jag har en kvinna

Ner i tunnlarna, försöker få det att löna sig

Han har uppträdandet, han har rörelsen

Yeah, grabben kan leka

 

 

Älska mig mjukt

Älska mig på riktigt

Alla mina drömmar är fullbordade

För, min älskling, jag älskar dig

Och det kommer jag alltid att göra

 

 

Här har ni massor av spel ni kan prova på oxå, klicka på bilderna =)

 

 

 


Glad påsk!!

Skit oxå!!!!
Nu hade jag spelat in en videohälsning till er där jag sjöng gullefjun så vackert att ögonen tårades, men så råkar jag radera det!!!
Sen när jag skulle spela in en ny hälsning så dog kamerabatteriet... o laddaren är hos Fanny.
FAAAAN OXÅÅÅ!!
Jag hann i alla fall knäppa ett kort så ni får väl hålla tillgodo med det =(
Typiskt, jag som hade sminkat mig så fint o allt..
Jaja inga sura miner...
Imorgon blir sista bloggandet på ett tag, för jag tar kvasten till fjälls = no internet.


GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA
önskar den utvecklingsstörda häxan!!!!



Löpning

Fy fasen... nu har jag kommit hem ifrån Alnös första löp-pass... Pga möte så var jag lite sen, men jag blev skjutsad till gruppen. Det blev ca 4-5 km löpning för mig. De andra spran 8-9 km.. Phu, det var jobbigt, men gick ganska bra.
(gillar Pelles kommentar: men räcker det inte att du redan löper en gång i månaden)

Innan löppasset hade vi träning med småtjejerna. Då tränade vi löpteknik, reaktion o kordination. Ganska stor skillnad mellan tjejerna, men med vår träning så ska det nog bli bra =) Jag har stora förhoppningar!
Efter småtjejernas träning så for Tompa o jag direkt till Nordic för spelordningsmöte o som sagt, direkt efter mötet till löpningen.

Tidigare idag har jag varit o lämnat in papper till Charm. Ev ska jag få börja jobba lite smått. Typ två dagar i veckan a 5 timmar. Hoppas det går att ordna. I så fall blir det 7-12 som jag kommer att jobba - me like!


JOOOOO JUUUUUUUUST JAAAAAAAA!!!!
Vet ni!!
Morgan Alling har kommenterat mina klipp på youtube. Ni vet de där där jag härmar hans akrobatiska rörelser =) Haha helt sjuuukt!! Min idol!!

Nu fick jag helt slut på tankar vad jag ska skriva.. jo just ja..
Än så länge har dessa frisyrer flest röster:

 

Glöm inte att lägga din röst i det tidigare inlägget.

Grattis Anna K!

Vårens frisyr

Hjälp!!! Jag behöver hjälp... Mitt hår ser ut som värsta rishögen nu.. Jag måste göra nått åt det, snarast!!
Nu behöver jag er hjälp! Snälla om du ändå är inne på sidan kan du väl skriva vilken frisyr o färg jag passar bäst i... Den bild som får flest röster tar jag med mig till salongen o frågar om de kan klippa mig så =) OK?

Röstningen startar NU!!!  Du får gärna vara anonym, bara du skriver vilket nummer du tycker!


   1. Camilla Aniston
  2. Camilla Beckham
  3. Camilla Knowles
  4. Camilla Lohan
  5. Camilla ?
  6. Camilla Richie
  7. Camilla Diaz
  8. Camilla Klum
  9. Camilla Barton
  10. Camilla Olsen
  11. Camilla ?
  12. Rihanna Tjernberg
  13. Camilla Liu


Några frisyrer som jag inte kommer klippa än på 20 år är dessa... Fy fan..

   
   

Haha jag vet att många utav bilderna är jääkligt fula, men det bjuder jag på =)

Vårshow 2009

Todeloo!!
Nu har jag nyss kommit hem från Vibackes vårshow. Det var ganska bra =) Lilla Sandra var med o sjung så fint! Det blev lite naket oxå =) Huuuga, småpojkar i bar överkropp... 
Mest rock bjöd showen på o då trivdes jag. Hellre det än massa tjejer som står o sjönger tråkiga ballader... Några sketcher var det oxå, den sista var roligast, den handlade om rätt o fel när man ska dejta.. Den var klockren =)

Här är några bilder från showen o från singstarkvällen.

     


                       

Helgen som gått

Ja så var det måndag igen..
Tiden går så fort o jag känner att det har varit lite si o så med bloggandet. Jag har knappt orkat skrivit eller kollat runt på andras bloggar.

Lördagen bjöd på singstarkväll hos Fanny. Det var skoj så länge det varade... Tyvärr så var det många som åkte hem tidigt o den rätta partystämningen hann liksom aldrig infinna sig =(
Grattis till Sara i alla fall. Hon vann hela tävlingen. Jag kom på 2:a plats o Cicci på 3:e. Vi vann små godispåsar =)
Lägger in bilder sen, orkar inte nu...

Söndagen blev jättelugn, bara ligga i soffan o äta pizza =) Fast senare på kvällen var det dax för träning.. Gissa om jag var sugen på det.. NEJ! Men jag tog mig dit o det var en jäkligt kul träningen. Svetten sprutade!
Det kom en ny tjej som ev ska börja med oss. Hon var jätteduktig! Vi skulle verkligen behöva henne till laget.

Efter träningen såg Pelle o jag på wipeout. Blondiner stod för underhållningen... Åh herregud.. Jag skäms att vara blondin när man ser dom där.. Pga min sena träning så missade vi början, så efter programmet gick vi in på kanal5.se för att se de första 20 minuterna o då var det stopp på sidan pga för många som ville kolla på avsnittet.. Haha, vad är det med blondiner?!?! Alla vill se dem göra bort sig.. Kanske för att de är så duktiga på det..

Sanna vänner

God morgon!
Eller eftermiddag...
Jag har sovit ända till 12 idag. Herregud, halva dan är borta..
Men tittar man ut på vädret så känns det inte som man har missat något.
Grått o trist, regnet hänger i luften.

Låg o funderade innan jag klev upp på vad roligt vi hade igår!
Så många minnen som vi har tillsammans =)
Vi bestämde även att de här middagarna som vi har ska vi fortsätta med livet ut =)
Hihi det kan bli en rolig utmaning.
Tänk när vi sitter där o är 60 år o babblar om vad mycket roligt vi har varit med om tillsammans.
Sanna vänner!

Fick mig att tänka på Carolas låt =)
Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består

Bra dag!

Idag har det varit en bra dag! Den började med att Pillan fick massage hos Fanny. Sen åkte Jennie, jag o Pillan till Birsta. Det blev inte mycket handlat, men trevligt var det.
Sen åkte jag iväg o tränade småtjejerna, gud vad duktig dom börjar bli =)
Sen var det dax för tjejmiddag på köpmangatan. Engan var kock o serverade supersmaskig mat.
Åh gud så roligt vi har haft. Blev många avslöjanden o AHA upplevelser =) Jäkligt mycket skratt!!!
Saknade Stina o Jessi som inte kunde vara med den här gången, men det kommer fler gånger =) Vi har redan bokat in nästa middag.
Vi avslutade kvällen med singstar o jag spöade Pillan 2 gånger =) hehe, som vanligt när hon har druckigt lite..
Tusen tack för en helt underbar kväll tjejer! Ni är guld värda!

Utmaning

Hittade en utmaning hos Madde.

1. Gå in på Google.se (använd bildsök)
2. Sök på datumet du fyller år.
3. Ta den andra bilden du får fram på Google och ladda upp.
4. Den bilden är din framtid



Emanuel Pogatetz
Smeknamn: -
Nation: Österrike
Födelsedatum: 1983-01-16
Position: Vänsterback/mittback
Nummer: 6
Favoritfot: Vänster
Kom till klubben från: Bayer Leverkusen, 2005
Landskamper: 18 matcher/1 mål
Övriga klubbar: FC Kärnten, Bayer Leverkusen II, Bayer Leverkusen

 

Haha fy fasen vad lustigt!! Detta måste ju betyda att jag ska bli fotbollsproffs!! Yeeezzz, jag visste det =) Det är aldrig för sent för mirakel...

Sport

Den här dagen har varit ganska behaglig =) Började med besök hos morfar, sen åkte jag o Pillan till Fanny o planerade lite inför helgens singstar-partaj, samt att jag fick en härlig ryggmassage!
Efter massagen blev det snabba ryck hem för att få i sig lite mat.
Kl. 18.00 var det föräldramöte för mitt lag som jag tränar. Det gick bra o vi fick väldigt bra respons från föräldrarna. Shit vad det känns seriöst nu när man har haft ett möte o börjar planera cuper o sponsring m.m. Det är verkligen en utmaning att vara tränare för 10-11 åringar..
Nästan varje dag kommer att bestå av fotboll, antingen min egen träning/match eller småtjejernas.

När jag kom hem vid halv 9 så såg Pelle o jag lite på hockeyn, inge vidare bra spel av Sverige om man säger så. Fast jag såg ju bara 3:dje perioden så jag vet inte hur de spelade i första o andra.. Men det står mer om det här.
På tal om landslaget så kan väl ingen ha undgått Omarks straffmål!?!?
Fy fasen, det var det grymmaste jag sett!! För er som inte sett det... Varsågod, se o njut!



Sjukhus

Idag har jag varit iväg o hälsat på min kära morfar som ligger på sjukhus. Han har problem med fötterna o ska ligga kvar ända tills på fredag. Stackars älskade morfar, det är så tråkigt att ligga på sjukhus.. Jag ska dit imorgon igen =)
Det är nog lite jobbigt för kära mormor oxå, som ska vara hemma o sköta alla sysslorna, o samtidigt vara med morfar på sjukhuset...
Åh mina två älsklingar, jag älskar er så mycket!!






Nu har jag nyligen kommit hem från dagens träningspass. Jag älskar när vi är på wästhagen! Det är härligt att spela fotboll utomhus, o konstgräs är såååå mycket bättre än grus!
Jag känner mig så på gång, med fotbollen, det är så roligt! Det tråkiga är att jag inte vet hur mycket jag kommer få spela.. Snart (hoppas jag) blir det operation på min arm o då väntar gips o rehab.. Får väl satsa på höstsäsongen, precis som det blev förra året =( Bajs...

Idag när jag var o hälsade på morfar så gick jag förbi ortopeden o frågade efter min journal som jag bett om för 6! veckor sen.. Hon i receptionen kom till o med ihåg mig för jag har varit där en gång till för 4! veckor sen o efterlyst den..
Hon sa att den borde ha kommit till mig o gick för att kolla i min "pärm". Då visade det sig att den var inte där.. Nehe, nej men tackar.. Hon hade ingen aning om var den var men skulle efterlysa den.. Hon tog mitt nummer o skulle återkomma så fort hon hittade den. MEN BRA KOLL DE HAR DÅ!!!!!!!!!!
Sen frågade jag om hon kunde kolla om det var satt någon operationstid på mig, men då visade det sig att jag inte ens stod i kö för operation.. MEN HALLÅ!!! Jag har ju väntat hur länge som helst...

Senare på eftermiddagen ringde receptionisten upp mig, då hade de hittat min journal. Den låg på en läkares kontor.. Den har legat där sen sist jag var på sjukhuset, o det var.. eh, 19:e februari.. Vad trött jag blir!! Tack vare deras strul så har min anmälan till HSAN gått ut o jag måste göra en helt ny anmälan. Den gamla makulerades eftersom det inte hade inkommit tillräckliga uppgifter om läkare o tidpunkter.. Nä, men lätt då när man inte får sin journal i tid!! Även att jag har varit in o påminnt dem o sagt att det är bråskande..
JÄVLA SJUKHUSHELVETE!!! Ursäkta, men blir så irriterad!!

Så ny har jag fått spytt lite galla..

Annars har dagen varit bra =)
Gjorde förresten jäkligt goda pannbiffar idag. Mums filibuublan!

Det blev ett blandat inlägg det här =) Upp o nergångar, med o motgångar, regn o sol, svart o vitt, kiss o bajs, natt o dag, ris o ros, god o elak, klok o dum, choklad o lakris, högt o lågt, Camilla o Pernilla, hej o hejdå =)

Gissa låten...

Ok, Pinglan tyckte det var lätta låttexter, men jag får inte så många svar.. Nu ska jag gömma de rätta kommentarerna så fler kan gissa =)
3 låtar, 3 artister.. Lycka till!


Hon säger att vi måste hålla I det vi har

För det spelar ingen roll om vi klarar det eller inte

Vi har varandra och det är mycket

För kärleken ger vi det en chans

 

 

Jag kan inte sova

Jag är så uppspelt, jag är för djupt nere

Åh… galen, men det känns okej

Älskling, tankarna om dig håller mig uppe hela natten

 

 

Jag tror att hjärtat fortsätter slå

Än en gång öppnar du dörren

Och du är här i mitt hjärta


 


Linda Rosing

Jag är glad över att jag inte sett ett enda avsnitt av Den rätte för Rosing. Att hennes val tillslut skulle hamna på en liten yngling var väl inte så oväntat.. Men ändå.. 19 år, det är ju ta mig f*n barnarov! Hon har ju en dotter som är 15 år. Känns det inte lite konstigt att dejta en kille som är mer jämngammal med sin dotter än sig själv?
Hon kanske börjar bli tant-sjuk =)


RSS 2.0