Idolkväll

Yes, ikväll ska man spendera kvällen hos Hanna med halva fotbollslaget o se på idol! Det kan bli riktigt spännande ikväll.. bara 4 stycken kvar och min favorit Erik hängde löst sist... Det får inte hända ikväll, då blir jag pank =)

På lördag ska jag curla med pappa, lotta o alla systrar =) Det ska bli trevligt! Det är roligt att curla =) Kom ni ihåg hur det gick sist? Hehe jag garvade så sjukt mycket åt Pelle som inte kunde stå på benen =)

 

Direkt efter curlingen ska jag kasta mig i bilen för att åka ut till NCC-hallen för första bollträningen med laget. Gissa om jag längtar!! Det har varit tungt nu med bara löpning o fys o nu äntligen ska vi lira lite!!

 

Bye bye!


Träningsvärk!!

Herrejössanes vilken träningsvärk jag har!!!
I söndags så var det träning o jag var med på ben-fysen.. asså fy fasen, jag kan inte gå!!
Igår hade jag normal träningsvärk, den var genomlidlig, men idag... Helt sjukt!!
Det ser ut som jag har skitit på mig när jag går o när jag ska ta mig upp o ner för trappen så ligger jag mer eller mindre på räcket... Toalettbesöken och sätta sig i soffan är oxå hemska, jag får lixom kasta mig ner, mina ben klarar inte av att hålla emot =(

Det ska bli så skönt när det är över.. vill kunna röra mig som en vanlig människa igen =)

Det var lite roligt imorse, jag skulle på cellprov... Jag hade verkligen gruvat mig för att komma upp i den där jäkla stolen, men det gick bra. Men när jag väl satt/låg där så skakade benen asmycket!! Hon som tog proverna trodde säkert att jag var jättenervös hahaha =)

Over n out!

Julmarknad på Tunet Alnö

Glöm inte Julmarknaden på Hembygdsgården lördagen den 21 november kl 11.00 - 15.00.
Där serveras kolbullar m. m.

Jag ska dit =) Är det nån som vill följa med?

Tråkigt

Åh vad jag har tråkigt =( Sitter o väntar på tvättmaskinen att den ska bli klar.. Har tagit mig i kragen o tvättat täcke o kuddar idag + den vanliga tvätten.. Åh jag dör av tristess! Tråkigt väder är det ute oxå, bara grått o kallt.
En sån här dag ska man väl inte göra annat än tråkiga saker. Ska nog ta en dans med dammsugaren oxå, när jag ändå är igång.
Sen är jag inte helt fri från förkylningen heller =( Snorar o nyser fortfarande o är helt beroende av nässprayen. Tur att jag inte har feber nu i alla fall =)

Åh vilket deppigt inlägg, sorry..


Feber

Jaha, så blev man sjuk till slut.. Feber igår o lite idag, jag känner mig inte helt hundra =/
Jag var aldrig med på söndagsträningen, klev av efter uppvärmningen o det var nog tur!
Har även varit illamående i 3 dar nu, fast det kommer o går, tack o lov så är det inte hela tiden..

På träningen gjorde Pillan illa sin fot så vi fick åka in på akuten. Det var ett utsträckt ledband så förhoppningsvis är hon på benen snart.. Vi som hade kommit igång med träningen o allt, nu hoppar hon på kryckor o jag ligger hemma i feber =(


Fars Dag!

Yes idag är det fars dag! Grattis alla pappor!!

Igår var vi typ halva släkten som var på bio o sen på Allstar för att äta middag. Vi såg flickan som lekte med elden o jag tyckte att den var riktigt bra! Sen åt jag hamburgare på Allstar o den var riktigt saftig o god. En trevlig kväll med mina nära o kära.

Imorse var jag ner på casinot för att städa med F98 laget. Vi har fått ett litet extrajobb så vi ska kunna bygga på vår lagkassa. Det är väldigt lättförtjänta pengar =)

Snart ska jag åka till min kära fader för att äta middag och gratulera honom, sen bär det av till Vibacke för fysträning.

Jag vill träna men jag känner mig inte så pigg.. Har varit snorig nu i över 3 veckors tid o det ger inte med sig... AAARRRGGGGGGGG... men det kanske är lika bra att träna så man blir riktigt förkyld så det går över nån gång.. Det jobbiga är bara att man känner sig så orkeslös. Jaja vi får se hur det blir =)

Jag har ju verkligen legat i i alla fall med träningen hittills =)
Så här har veckan sett ut:

lördag   20 min  crosstraining
söndag  75 min  fys
måndag 20 min  promenad, 45 min crosstraining
tisdag    15 min  joggning, 40 min promenad
onsdag  30 min  löpning, 30 min crosstraining
torsdag  25 min  joggning, 10 min promenad
fredag   40 min  promenad
lördag  vila

Heliga makaroner!!!

Herregud vad Erik i idol är bra!!! Det är ta mig tusan helt sjukt vilken röst han har...

 

Det är gryyyymt!! Jag hade rysningar hur länge som helst efteråt!!


bilder

För er som är intresserade så kan jag säga att jag är fortsatt sjukskriven i 2 månader till.. Armen vägrar läka ihop.. Snart har jag gått i 2 år med denna arm.. När ska det ta slut?

Födelsedags/halloweenfest


Ost, kex och vin-kväll


Ost, kex, vin, vattenpipa och idol-kväll


Fika på Tant Anci & Fröken Sara



Ful-kort


Kärleken jobbar


Vi ♥

Hello!

Hej!
Ja, nu har det hänt mycket sen sist..
Fotbollen har dragit igång o det med besked!! Nu är det satsning för div 2.
Själv känner jag att man ligger lite efter med träningen, dels för att man varit lat o dels pga armjäveln.. Men nu är det bara att ta tag i sig själv o jobba stenhårt!
Vi har hittills haft 2 löpträningar o en fys o gissa om jag har haft träningsvärk!! Fy farao!
Jag har köpt en crosstrainer o ska verkligen försöka att aktivera mig varje dag nu för att få upp flåset o minska några (många) kilon.
Jag har faktiskt varit duktig! Egna joggingrundor/prommisar + crosstraining. Nu är jag på gång =)

Det har även blivit många "vin"kvällar men det är det slut med nu! All focus på träning från o med nu.

I helgen var det födelsedags/halloweenparty på köpis. Det var en trevlig kväll! Jag ska lägga ut lite bilder i morgon...

Nu ska jag ta en promenad o möta Pelle som slutar jobba snart.

Puss puss!

RSS 2.0