Minne, jag har tappat mitt minne...

I morse när jag vaknade så kikade jag ut genom fönstret för att se om det var is på bilrutan, måste i så fall skynda mig så jag inte kommer för sent till jobbet.. Jag tittade o tittade o undrade var jag ställt min bil. Den fanns inte där.. Så stannade hela min värld upp i några sekunder o sen slog det mig...
JAG HADE GLÖMT BILEN I BIRSTA!!!
Jaja jag vet vad ni tänker.. hur kan man glömma en bil? Jag vet inte =)
Igår så åkte jag till birsta för att handla en sängstomme med syrran. När jag var där så hämtade Pillan o Jennie upp mig o så skulle vi åka till Pillans häst Gordon. Efter vi varit där så åkte jag o Jennie hem till Alnö för att köra hennes grejer till den nya lägenheten. På vägen tillbaka hämtade vi upp Pelle o skjutsade hem honom o jag tror det var HÄR som jag antog att min bil redan var hemma, för sen åkte vi o köpte stommen (här, skulle jag såklart ha hämtat min bil igen..) o åkte till lägenheten för att montera den. När all montering var klar så var kl redan 22.00 o Jennie skjutsade hem mig. Sen tänkte jag inte mer på det..
Gissa paniken imorse när jag kom på att bilen var i Birsta!! Både Pelle o jag började jobba kl. 07.00.. Ojojoj..
Jag ringde till Jennie o sa som det var o hon hade bara ett ord att säga.. Nötter.. Jaja hon hämtade oss i alla fall o skjutsade oss till jobben =) Tack så mycket Jennie!!

Halloween-tajm..

Hur många av er kommer tillbringa denna härliga högtid så här?



Själv ska man jobba livet ur sig.. Kommer bli asmycket på jobbet i helgen o jag har "turen" att jobba fredag, lördag OCH söndag... Pust o stön... =(

Coca Cola


Min absoluta favorit i årets idol!!! Grym låt!!


Bittra tider =(

Usch, nu ser man pengarna fara å flyga.. Har sparat o sparat i evigheter o nu när börsen går som den går (ner) så faller tyvärr mina pengar i samma riktning =(
- 5500 nästan bara på någon vecka.. I början av året låg jag på + 18 000.. fatta!!!
Tänk om jag tagit ut pengarna då.. *snyft*
Nu är det lika bra att vänta o hoppas på att det vänder så jag kommer på plus igen.

Fond Andelar Kurs Värde Ansk.värde Värdeförändring
EUROPAFONDEN 975,3734 14,16 13 811,29 14 560,72 -749,43
MIX INDEXFOND SVERIGE 32,9348 134,19 4 419,52 4 208,26 211,26
NORDENFONDEN 11,3586 41,46 470,93 1 029,28 -558,35
SMÅBOLAG EUROPA 451,6015 11,43 5 161,81 8 692,04 -3 530,23
SVERIGEFONDEN 49,3465 126,68 6 251,21 7 044,24 -793,03
Summa 30 114,76 35 534,54 -5 419,78


På jobbet känns det jobbigt oxå.. Nedskärning på nedskärning.. Min tjänst är inte i fara men jag tycker synd om de andra som drabbas.. + att det blir ännu mer jobb för oss som redan jobbar heltid. vi orkar snart inge mer.. Den här veckan har alla fått lön o ska fika så klart.. "Kaffe o en räkmacka" Fan, det är det enda man hör hela dagarna!! Kan inte alla bara banta o bara dricka kaffe eller nått? Vi har gjort närmare 70 räkmackor varenda dag den här veckan o i normala fall brukar vi klara oss på typ 12 st.. Kassorna är liknande helg-kassor, men ändå får vi inte ta in nån mer personal!?! Mycket roligt för oss som jobbar, som får jobba arslet av oss.. AAAAAHHHHGGG!!
Största bossen kom in i måndags o klagade på att vi var för mycket folk som jobbade.. Sen hade hon sagt "var det så att vi inte hann med oss, så fick vi väl jobba snabbare..." VAAA, hur fan kan man säga så när alla jobbar för brinnande livet?
Usch, känns inte nå roligt att gå till jobbet längre =(
Jag har faktiskt sökt ett nytt jobb.. Blev så less i måndags så jag höll på att brinna av.. Snart kommer man väl löpa amok o börja skälla på chefen.. Ska nog säga ett par väl valda ord om jag slutar =E

Jaja, hoppas allt är bra med er som läser det här arga inlägget =)
Nu har jag avreagerat mig lite, känns skönt!
Ciao!

Giffers

Härligt att Giffarna tog tre poäng ikväll mot Norrköping!! Hoppet lever om ett fortsatt allsvenskt spel!
Jag skrek här hemma i soffan när Sundsvall gjorde mål med bara några minuter kvar! Några minuter innan, höll jag på att deppa ihop när Tobbe Eriksson missade en straff. Då trodde jag att det var kört för stackars giffarna, men som sagt, hoppet lever =)
Nu blir det sängen... god natt =)

Back on track

Idag har jag börjat med xtravaganza-shakearna igen. Nu jäklar =)
Så här på kvällskvisten börjar huvudvärken komma... Kroppen måste bli galen på mig..
Först har man bara "ätit" shakear i 6 veckor, sen chockar man kroppen med att börja äta vanlig mat igen (även viss skräpmat) i 3 veckor o nu drar man igång med pulvret igen.. Stackars magen måste vara förvirrad =)

Under de här 3 veckorna har jag gått upp 3 kilo. Automatiskt går man upp 2 kilo i bara vätska när man börjar äta mat. (När man äter pulvret så äter man ingenting som kan binda vatten.)
Måtten har jag inte kollat än men de är nog ungefär samma. Nästa måndag blir det uppdatering om hur första veckan har gått =) Spännande, men jobbigt att börja om igen.

Maddes tavla

Maddes tavla =)



3 av 3... =(

"Glömde" visst skriva i förra inlägget att "the amazing Jerry" tog hem 3 utav 3 segrar på spelet Med andra ord =)

Helgen har bara sprungit bort.. Imorgon är det jobb igen =/
Lördagen med Maddes födelsedagskalas var rolig =) Vi sjöng singstar o åt gott fika =)

 

Idag har Pellet o jag fikat frukost på vår ballis, det var jättefint väder o varmt. Åh, det är så härligt ibland, det gäller verkligen att försöka njuta av de små guldkornen i livet =) Mental näring som det så fint kallas..



Sen åkte jag o Jennie o handlade lite till hennes lägenhet. På vägen hem hämtade vi upp Pelle o så åkte vi till lägenheten o la nytt golv i vardagsrummet. Det blev jättebra!! Åh, min lilla älskling är så duktig! Han kan banne mig allt =)

Madde 15 år

Oj oj oj vad tiden går.. Idag fyller min yngsta syster 15 år.. Shit, det är helt otroligt vad fort det går.. Jag var ju nyss 15 år känns det som =) Ne nu har man blivit en gamm-hagga =)
Hur som helst.. GRATTIS MADDE!!! Snart kommer jag till er =)

Lillasyster min 15 år idag!! =)

Igår kom Pillski o Jerkan på middag hos oss. Vi firade att vi blivit av med den gamla lägenheten och att min gamla skruttbil är på väg till bil-himlen =)
Vi såg på idol och sen spelade vi med andra ord.. Åh det är ju så roligt!! Jag får alltid värsta pulsen för jag blir så ivrig =)
Jag vann 1 utav 3 matcher.. lite bitter där i mitten men jag fick vinna sista matchen så då kändes allt bra =) Fattar inte vad jag har fått min vinnarinstinkt ifrån? Jag blir ärligt sur om jag förlorar..
De flesta skratten fick jag när jag o Pillan var i samma lag =) Här kommer en favorit!
(Pillan ska förklara ett ord för mig)
P- Jag tror jag vet vad det är.. Får-bäbis..
C- Lamm
P- Neee då visste jag nog inte vad det var.. Rådjurs-bäbis?
C- Kid
P - Nehe inte det heller.. Öhh jag stavar.. Kalle, Ivan, Lukas, Tore
C - KILT!!!
P- Ja precis!! Vad är det!?!?
Alla - *garv*

Åh det var en riktigt rolig kväll!! Måste bara göras om.. SNART!!

Har börjat följa Emmas blogg om sitt nya bättre liv. Åh jag blir så taggad att börja träna!! Kolla gärna in på hennes blogg. www.ettbattreliv.blogg.se
Har ju dragits med min jäkla förkyning så länge nu så jag har nästan glömt bort hur man tränar.. INTE BRA!! Nu måste det bli ändring. På måndag börjat jag med min pulverdiet igen o då ska jag få fart på träningen oxå!! Kom igen o peppa mig nu så jag kommer på rätt spår igen =)

Nu ska jag fortsätta tvätta.. har inte tvättat sen vi flyttade så jag kan lova att det är mycket!! Pelle den lilla jäkeln är på hockey, så han har turen att slippa tvättberget..
Sen när han kommer hem ska vi åka o gratta "lill-syrran" ( hon är längre än mig =( fuskigt )
Kram på er!

Fortfarande sjuk..

Nu får det vara nog.. jag är fortfarande sjuk.. åhh jag orkar inte längre.. rösten låter som en storrökande whiskyalkis. Kommer knappt ihåg hur min vanliga röst låter =(
De senaste dagarna har jag verkligen inte orkat gjort nånting, varken bloggat eller gjort tavlor..
Här hemma ser det ut som ett bombnedslag o jag orkar inte ta tag i nånting, det skulle verkligen behövas städas o tvättas! Jag vill inte tvinga Pelle heller för han har verkligen fullt upp med sitt jobb o sen på kvällarna har han renoverat antingen hos oss eller hos Jennie. Stackarn han får inte en lugn stund. Men han är så otroligt duktig!!

Idag ska de komma några o forsla bort min gamla bil, då blir ett problem ur världen. På fredag ska den gamla lägenheten besiktigas o vi har lejt bort städningen till ett företag. Jag lägger gärna ut 1400kr på att få det gjort än att stå där själv o skura hosta.. Ärligt talat så har jag inte orken att göra det heller.
Igår bar vi ut lite grejer från förrådet i den gamla lägenheten o mina lungor höll på sprängas tror jag.. Fick problem att andas resten av kvällen o trodde nästan att jag hade fått lunginflammation. Det gjorde så ont i bröstet och bröstryggen..

Nätterna har varit jobbiga, jag har hostat så varken Pelle eller jag kan sova.. I natt så var jag vaken längre än Pelle så att han skulle få somna (han måste ju upp tidigt) sen kröp jag ner i sängen o så vände han sig mot mig o kramade om mig o mumlade "jag är tok-kär i dig" fast han sov. Det gjorde hela min dag. Då kände jag riktigt hur mycket han älskar mig =) Sen somnade jag tryggt i hans famn =) Åhh kärlek!! ♥

Åbo tur & retur

Hello! Jag har tappat rösten totalt.. Känner mig jättehängig. Det gick ganska bra på båten men allt sjungande kanske inte var så bra för min hals.. Hela hemresan fick jag sitta tyst, för det var ingen som hörde vad jag sa =)
Åhh vi har haft jätteroligt! Mycket galenskap har vi haft för oss. Det har varit alltifrån ful-dans till Bellas sensuella en-kvinnas dans.
Partyt började redan på bussen =) Mia knäckte xtra som bussvärdinna o fick för sig att byta gardiner mitt i färden =) Efter 5 timmar i en buss var vi äntligen framme.
Vi åt middag på en gång när vi klev ombord o Solan tyckte att det var så bra pris på snapsar så hon köpte till oss allihopa. Den givmilda servitören hällde upp 7 st 8:or till oss fast Solan bara beställde 6 st 6:or, men det gick nog jämt upp, för Solan drixade honom 70kr =)
Viru Valge, ren sprit, där någonstans bland alla snapsar, lades grunden till kvällen.
Sen blev det åka av! Dansgolvet - here comes Café Charm =)
Det blev jäkulskt många glas.. irish coffee, hot shot, strawberry daquiri, cider, vin m.m. Kl 5 på morgonen började folket droppa av o vi undrade vad som hände, då stängde det sista discot som vi var på.. oj oj oj tiden går fort när man har roligt!!
Dagen efter var inte lika rolig.. Jag låg kvar i sängen tills kl 16.00 sen masade jag mig upp för att duscha o sen gick vi o åt en liten bit innan den sega hemresan skulle börja..
Hur som helst.. en riktig toppenresa!! Jag hade skitkul!!

             

Host o snörvel

Host host, fasen vad jobbigt det är med hosta!! Man känner när man andas att det är ansträngt men man får bara fram en liten hostning som nästan låter som att man "låtsashostar". Åh-tyck-synd-om-mig-jag-är-så-sjuk - hostning, så låter det..
Det känns xtra jobbigt när man verkligen är sjuk o vill att folk ska tycka synd om en, åsså tror ingen att man är sjuk på riktigt..
Tur att alvedon finns! Tack vare det kan man ju nästan bete sig som en normal människa =)

Systertavlan som jag gjorde gav jag till Jennie idag. Hon fick den som en inflyttningspresent till sin nya lägenhet. Den börjar verkligen bli fin nu. Sakta men säkert formas den från en koja till ett slott =)
Morfar o Pelle har varit där o lagt golv idag o igår var de där o satte upp tapeter. Pelle är så duktig! Jag är så glad att jag har hittat en sån händig man =)
Flera nätter när vi har lagt oss för att sova har jag viskat "Jag älskar dig" i hans öra när han somnat. Jag har hört att om man viskar saker till människor som sover så går de in i deras undermedvetna. Jag vill verkligen att han ska veta hur mycket jag älskar honom =) ♥

Imorgon åker vi till Åbo med jobbet =) Hoppas jag blir bättre i förkylningen!!

Bye bye

En syster


Led Zeppelin

Har testat något nytt nu =) Har köpt oljefärg o målat duken i olika färger o sen skrivit =)
Så här ser den första ut.
Den har jag gjort till Pelle ♥


Nothing else matters

Har gjort 3 verser på Metallicas Nothing else matters, den är så jäkla bra!!
Satte dit lite blommor, kanske inte passar, men jag ville göra nått nytt =)










Tavlor

Åh det här var ju jättekul att göra tavlor =)
Har gjort 3 stycken än så länge..

Jag har köpt vita målardukar som jag sedan kalkerar av det jag ska skriva o sen fyller jag i med en tuchpenna, så det blir nästan som på fri hand =) Man får inte vara så skakis.. Sen dekorerar jag med något =) Skoj skoj!!

Dagens skörd:








Sjukstuga

Imorse när jag vaknade trodde jag nästan att jag var levande död..
Jätteont i halsen, kunde knappt prata med Pelle när han ringde för att säga god morgon..
Huvudet o snoret kämpar vidare.. Har proppat i min alvedon o nässpray, så nu känner man sig nästan normal, fast jäkligt seeg!! Orkar knappt ta mig in till köket..

Dagarna går så segt när man är sjuk.. Jag har hittat en ny hobby till mig själv som jag ska fördriva slötid med =) Jag ska göra tavlor =) Hehe ni som sett mig rita undrar nog hur det här ska gå.. =)
Jag ska faktiskt inte rita utan skriva =)

Så här ser min första ut =)
Har tagit en av Lasses texter=)


Krasslig

Usch, allt arbetande med lägenheten har gjort mig krasslig..
Känner mig jättehängig, vill bara sova. Åh jag måste bli frisk tills på söndag när vi ska ut o åka båt..

Hatar att vara sjuk!!! Huvudet dunkar, snoret rinner o whiskyrösten skorrar.. Nu ska jag gå o dra nått gammalt över mig.

*host host*

Snickare

De senaste dagarna har jag varit värsta snickerskan =)
Idag fick jag experthjälp av Pillan.. Hmm undrar hur det blev 2 pluggar över? Det har det inte blivit på något annat som jag monterat.. =P

Elin o Katta kom på besök, det var roligt =) Nu blir det snart tjejmiddag för alla mina babes =)
Tjejerna ser lite skeptiska ut till Pillans montering... =)

     

Hon lyckades!!! Se så nöjd hon är!!

Hällsjöstugan

I helgen var vi till Hällsjöstugan. Det var Putte, mamma, Pelle o jag - jättemysigt!
Vi bara slappade, grillade o mådde gott.
Galningarna Putte o Pelle badade.. Det var +1' i luften... Mina fingrar domnade bara jag hade dem i vattnet några sekunder..
De hade värmt upp sig i bastun o sen kylde de ner sig i det iskalla vattnet. Brrr..

                   

Före/Efter

Här kommer några före/efter bilder på nya lägenheten.

   

   

 

    

 

Åsså var det där med väggen i köket och tomrummet som måste fyllas i vardagsrummet... Just nu står det en bokhylla o ett sängbord där men det ska bort..

Förslag på schablon?

2 fotöljer + ett litet bord?

Nät-lös

Ja nu har vi flytta in =)
Har blivit lite bloggande nu eftersom jag varit utan internet pga flytten, men nu är jag igång igen =)
Oj oj oj gissa om det har varit en omtumlande vecka.. Allt har hänt så himla fort. Nu är så gott som allt på plats i lägenheten, det är bara ett litet tomrum som måste fyllas, jag kan lägga ut en speciell bild på den ytan så kan ni få tipsa mig om vad jag kan ha där =)
Det är en vägg som ska målas i köket oxå. Det kommer bli svart med en guldschablon, men jag vet inte vad jag vill ha för schablon.. TIPSA TIPSA TIPSA =) Ska man ha en bild eller ett ordspråk eller blomrankor som slingrar sig mot taket? Hjälp mig =) Kan lägga ut en speciell bild på väggen oxå =)
Sovrummet är ialla fall klart (endast nya lister kvar). Vi var o köpte en sängstomme igår + sängbord o sen när vi kom hem så monterade vi den o när vi skulle lägga i madrassen fick jag uppleva något välbekant..............................
Det var en liten glugg på 20 cm mellan stommen o madrassen.. AHHHHHHHHHHHHHHHHH, både Pelle o jag blev så less så vi kunde ha sparkat sönder hela stommen..
Efter någon minut hade vi lugnat ner oss o började tänka klart. Vi kollade på klockan, 19.04, IKEA stänger om 56 minuter.. Pelle ringde efter  transporthjälp o jag började montera ner den, sen efter 47 minter står vi inne på IKEA o får som tur är byta den som en stomme som är 140cm, precis som vår madrass.. Det finns nog en gud ibland =) HAHA
Sen gick det undan att montera ihop den, vi hade ju precis gjort en likadan =/

Idag o imorgon har jag tagit semester ifrån jobbet för att pyssla här hemma. Det kan verkligen behövas..
För er som inte har något för er så får ni gärna komma förbi =)

Nu ska jag städa upp lite o sen lägger jag upp bilder =) Kram på er o tack för att ni är tålmodiga med bilderna =)


F

Dagens ord på F.

Fartbestämmare - En person som kör långsammare än hastighetsbegränsningen på en väg där det inte går att köra om, och därmed tvingar bakomvarande att också köra långsammare  (Hatar sånna)

Fegsnöre - Nedsättande ord för säkerhetsbälte

Femme fatale - Transvestit

Fuffens - Oärliga gärningar


Förlust...

Åh det har varit en jobbig dag idag.. Kom hem sent igår o i morse försov Pelle o jag oss, så gissa om det blev snabba ryck att packa ihop allt vi skulle ha med oss inför bilresan.. Som tur är packade jag regnjackor o vantar o det behövdes kan jag säga!! Fy sjutton vad det regnade när vi åkte ner.. Man såg knappt någonting.. Vi tajmade ganska bra o hade parkerat bilen utanför söder stadion 14.25. Matchen började kl 15.00 o det regnade hela matchen.. Vi satt precis på bänken där taket slutar, så det regnade på våra knän.. Usch det blev så gräsligt kallt, o spelet värmde inte heller. Djurgården vann med 3-1 mot stackars giffarna. Pelle var glad i alla fall o då är jag glad =)
Det var mäktigt att gå in på stadion. Fint var det! Lite dålia bänkar.. De borde kosta på stolar istället men men..
Stelfrusna skyndade vi oss iväg till bilen för att värma oss o sen började irret för att hitta ut från storstan.. Åhh man får nästan panik av alla rondeller MED blinkljus o filer hit o dit.. Utan missöden tog vi oss hem i alla fall =)
Brände om Tompa, Tove, Anna o Jullan på vägen hem.. haha vilka segkörare =)
Vi tajmade hemkomsten bra oxå. Precis när vi kommer innanför dörren så börja NHL-premiärens 2 match som spelas i Globen.

Skönt att va hemma igen efter flera timmar i bilen.

Vill även tacka Elin o Katta + alla andra för den trevliga kvällen igår. Åhh det var sååå roligt!!!

50års fest

Åhh så skoj jag har haft det ikväll! Det har verkligen varit en toppenkväll.
Jessica o jag som var nykter har levt om o härjat mest av alla =) Folk trodde nog att vi var fullast =)
Jag åt lite av buffén som serverades o det var jättegott!! Mums, nu känner man verkligen vad man har saknat mat..
Det var tävlingar oxå o mitt lag vann!!! Jihoo, jag älskar att vinna!! Sen var det även dueller i singstar o jag vann båda mina =) hehe inte dåligt för att vara en tondöv, tacktlös liten brutta =) Segerns sötma smakar bäst! Det kan jag leva på länge. Pernilla blev nog knäckt över att jag vann över henne.. Hon brukar alltid vinna.. Hehe LOOOSER!! (gör ett L i pannan)
Jag, Henke o Jessi var även idoljury när de andra sjöng o gav tänkbara tips till deltagarna om de ville sitta säkert. Jag fick ett Halleluja-moment när Katta sjöng =)
Kvällen bjöd verkligen på många härliga skratt, nästan till tårar, men det blir väl lätt så när man umgås med sina allra BÄSTA VÄNNER!!! Jag älskar er alla!!

Nu ska jag natta kudden. Imorgon bitti åker vi ner till estockholmo för att se lite fussball =)

Puss på er!

   
       
   
   

Lägenheten

Just ja..
Kontraktet är som sagt klar o vi får nycklarna på onsdag!! Jihoo!!
Nu är man jäkligt fattig..

Just ja igen..
Vi var på Magnus Betnér igår. Det var asroligt =) Inte lika rolig som fullbokat, men mer än godkänd! Han har verkligen inga gränser.. Driver och skämtar om allt och alla, helst det förbjudna =) Många skratt blev det.

På lördag är det först jobb o sen 50årsfest. Skojskoj!
På söndag bär det av till Stockholm för att se DIF - GIF.
Härlig helg!

Mat

Hello!
Idag beslutade jag att jag ska börja äta små portioner + shakearna. Jag ska ju åka på kryssning om 2 veckor o då vill jag kunna njuta o äta av buffén, så nu måste jag sätta igång att vänja magen med mat =)
Efter kryssningen kanske jag kör igång igen o äter 3 ggr pulver om dan eller så byter jag ut en påse till nån måltid.. Jag vet inte riktigt.. Får höra vad de har att säga på xtravaganza, de vet ju bäst!

Vägde mig i morse o är nere på 12 kilo, det känns bra. Nu hoppas jag att man kan hålla det även fast man börjar äta lite smått.. De säger att man brukar pendla ca 2 kilo..
Hursomhelst så ska jag gå ner 6 kilo till tror jag =) Å det ska jag banne mig klara!!

Nu ska jag fortsätta se på idol! I love Robin B! Jag är kääär =)

E

Dagens ord på E.

Elefantöra - Stor lövbiff

En Göran Persson med en Bosse Ringholm - Tjock korv med mos och en Pucko

Enkelfnutt - Apostrof-tecken

Exter - dumheter; att extra=att hålla på med dumheter, bråkigt beteende


RSS 2.0