Insnöad

Shit vad mycket snö det har kommit det senaste dygnet!!
Min bil vill inte starta, måste köpa ett nytt batteri verkar det som... tur att man fick en slant i julklapp =)

Idag var tanken att vi skulle dra ihop ett gäng o träffas i sidsjöbacken för att åka lite pulka, men jag tror att alla sitter insnöade =( Så jäkla typiskt!!
Får väl boka in ett nytt datum, men då blir det svårt för alla hemvändare att vara med.. Jag som ville träffa Tina så gärna! Men men...

Nu ska jag ta o leta fram sladden till kameran o så ska jag lägga in massa bilder!! =)


Snart över för det här året...

Sådärja, nu är snart julkaoset över...
Har varit några riktigt jobbiga veckor men snart är det ett nytt härligt år =)
Alla klappar är handlade o inslagna, pjuh... lägenheten börjar mer o mer ta form till vad den kommer att bli!
Baren är på plats o nu ska bara några få saker bort o nya ska inhandlas =) Jihoo!! vilken ljus framtid jag har framför mig! Spännande kommer det bli!

Nu ska jag snart ge mig iväg för första uppehållet i mitt julaftonsschema.

Ha en riktigt trevlig jul allihopa!!


Partyhelg

Hoolabandoola =)
Tillbaka till vardagen efter fredagens lilla julafton o lördagens kryssning. Herregud vad roligt det har varit!!
Vi var 10 st på lilla julafton o jag fick 3 liter spackel o en reflex, haha roliga klappar...
Tack alla som var där! Sjukt trevlig kväll!
Sen blev det några få timmars sömn hemma hos Kattis innan det bar av ner till Navet för att åka transferbuss i typ 6 timmar. SEN klev vi på båten o sen kommer jag inte ihåg nå mer... Haha joorå, kommer ihåg nästan allt =)
Vi åt galet god mat, sen gick vi ner till hytten o sippade på lite läsk o sjöng. Efter det blev det discodans o klackarna i taket =) Mycket skratt blev det!!!
Gårdagen tillbringades mest i hytten, Elin o jag låg o surrade o gravade hur länge som helst. Det gungade rätt rejält ett tag.. =( Usch, när jag tänker efter så gungade det ganska mycket hela tiden, men då tror jag att jag själv gungade åt motsatt hålla så det jämnade ut sig =P
På kvällskvisten startade helvetesresan hem, fy farao vilket väder. Jag var jäkligt nervös att vi skulle köra av vägen med transferbussen men det gick ju bra. Kl 01.00 var vi äntligen hemma!

Imorse så var jag lite lätt trött =) Råkade försova mig... Sen när jag väl kom till jobbet så fanns det inte så mycket att göra så vi var bara där halva dagen =) Hehe soft!

Resten av dagen har jag städat hemma.. Efter 3 timmars städande o plockande så såg man ingen skillnad åh vad tröttsamt!! Men nu har jag fått lite hjälp här hemma så nu ser det lite bättre ut =)
Imorgon ska vi hämta min säng o bar. Lövly! Sen blir det middag hos mamma, det ska bli riktigt mysigt! ♥

Såfort jag har hittat kamerasladden här bland allt bråte så ska jag lägga ut lite bilder från helgen. Har knäppt typ 400 bilder under helgen =) haha

Ordnat kaos

Oj nu har det gått ett tag sen jag skrev men jag har verkligen haft fullt upp..
Har flyttat hem till min lägenhet, det kanske ni vet =) Men från o med nu, just nu, bor jag här själv. Äntligen =)
Sista dagarna när Pelle har flyttat grejer har varit riktigt jobbiga tycker jag.. Känns som allt har gått i ultrarapid, men nu är nästan ALLA hans grejer borta.
Nu kan jag äntligen börja göra om här o köpa nya saker o möbler =) Jag har så många planer på allt jag vill göra men jag har inte pengar till allt just nu. =( men sakta men säkert kommer lägenheten ta form till Camilla-style!
Ut med det gamla, in med det nya =)
Hmm vad har mer hänt under tiden? Massor o inget..
Var på fotbollscup i helgen med mina flickor. Ett lag tog sig nästan till slutspelet men hade inte turen med sig i sista matchen, det andra laget tog guld! =) Hehe mycket trevlig helg, med många matcher!

Gud vad skönt det är att sitta här alldeles själv just nu o bara lyssna på min musik, bestämma TV-kanal, ockupera datorn hur länge som helst, kunna ta ett glas mjölk utan att bekymra sig över om kartongen i kylen är tom, helt enkelt bestämma allt själv utan att ha nån som lägger sig i eller har åsikter om nått...

Nä nu måste jag ta tag i lite städning.. Det är minst sagt ett ordnat kaos här hemma =)

Snart äre lörda igen

Hehe jag var visst lite less i förra inlägget, men det ordnade till sig under kvällen!
Blev en trevlig kväll med grabbarna o en god middag på köket =)
Fredagen började med kort dag på jobbet sen in till stan för att äta lunch med goda vänner. På kvällen blev det middag hos Elin och lite vin. Mycket trevlig fredag!!
Lördagen blev lugn o fin, var o hälsade på mormor o morfar, sen bar det av till Tompa för att mumsa på lite chips o dipp o spöksnack =)
Söndagen var mycket givande! Var på ledarskapsutbildning och vi hade fotbollsövningar ute i kylan. Dagen innan hade jag packat träningsväskan med allt som skulle behövas, men sen när jag väl skulle byta om inför uteträningen så såg jag att jag endast packat med långkallingar men inga långbyxor... Gissa om det var pinsamt att springa runt i långkallingar, fotbollsstrumpor, tjocktröja, täckjacka, mössa o vantar.. Vad fan trodde de andra lixom? Haha skämmes...

Less

Fy fasen vad less jag blir!!!
Här har man gått o längtat efter småstadsliv 4 typ huuur länge som helst...
Från början var vi hur många som helst som skulle gå o nu när det väl är dax så kan ingen =(
Nu börjar filmen om en timme o här sitter jag o är bitter... Usch, lugna mäh!!
Nu blir det en snabb sväng in till stan för att skjutsa morbror som jag lovat o sen drar jag iväg till flickträningen om jag hinner...
Gaaaah det går inte att beskriva hur less jag är!!!
Tack o hej 4-ever...

RSS 2.0