Vemdalen

Herregud vilken underbar helg vi har haft det!! Helt otroligt! Jag finner knappt ord =)

Fredagen blev lugn o härlig, vi åt tacos till middag o sen satt vi o surrade halva natten.

När vi vaknade på lördagsmorgonen så åt vi frukost, sen packade vi iväg oss till Storhogna SPA. Elin, Katta o jag hade bokat in ossa allihopa på dagspa med en behandling var i födelsedagspresent till Jessi, Jenny o Stina. Gissa om dom blev överreskade =)
Alltså hela spa-dagen var helt underbar. Det var verkligen jättemysigt där. Vi fick massor med god mat o fika. Vi bubblade, badade, bastade o bara softade. Vi hade bokat in olika behandlingar o jag valde klassisk massage. Jätteskönt att få rygg, nacke o vader masserade, man blev som en ny människa efteråt. De andra tjejerna hade ansiktsbehandling och aroma-massage. Jag tror alla var nöjda med sina behandlingar.

Efteråt gick vi ut till terassen för att sola. Där blev det verkligen stekhett så jag tog tillfället i akt att doppa mig i den lilla tjärnen som fanns intill =) Årets första dopp! Det var svinkallt =)
Strax efter så gjorde vi oss klara för hemfärd till stugan.
När vi kom dit så satt vi ute ett bra tag o solade o bara mådde gott. Vi var så mätta så ingen orkade äta nån middag. Vid 23 på kvällen så kokade vi varsin korv o åt. Vi beslutade att köttet o gratängen skulle vi äta dan efter o det var verkligen ett bra val!

Måste inflika att jag är jäkulskt besviken över robinson-vinnaren... Vilket skämt...

Idag var det ännu en toppendag, med +20 i skuggan redan kl 10 på morgonen.
Vi packade badkläder o gav oss iväg mot en "hemlig" strand... Den var så hemlig att vi inte ens hittade dit =) Vi körde vilse o fick stanna på 2 ställen för att fråga efter vägen =) Till slut tog vi första bästa vattenbryn med lite gräs =) Det låg precis brevid en hage med massa får. Vi såg även en vildhare.. Värsta djungeläventyret vi varit på, hihi.
Hursomhelst så blev det 3 dopp i sjön, det var riktigt härligt. Faktiskt nästan varmt.. Jag ville nästan ligga kvar o bada men var mest rädd för fiskarna..

Sen åkte vi hem o grillade. Fy fasen vad gott det var!! Vi satt ute på altan med tallrikarna i knät o bara njöt av god mat, väder o vänner =)
Sen städade vi ihop stugan o åkte hem. Ännu en oförglömlig resa till vemdalen är över. Tack alla ni som var där!!

     
     
     
     
     
     
     
     


Grattis mamma på morsdag!

Whovalley

Imorgon bär det av till Vemdalen för sol o relax i det bästa sällskap man kan tänka sig, nämligen SUPERMODELLERNA!!!

Det ska bli riktigt härligt att komma bort från allting o bara slappa o må gott.
Innan vi åker imorgon är det hyperstressovic för mig. Jag jobbar till 12, sen snabbt iväg för att handla all mat till helgen. Kl 14.00 ska jag infinna mig på Alnös vårdcentral för att ta lite allergitester och kolla lite värden i kroppen. Det är fasen inte normalt att vara sjuk så här mycket som jag är..
Direkt efter testerna drar jag o Engan i första bilen upp till stugan. Nån timme senare startar den andra bilen med Katta, Elin, Stina o Jessica i. Tråkigt att inte min bästaste lekkompis Puppen kan följa med. Vem ska jag nu förgasa o snarka sönder natten med =) Hehe kanske Eeeeeeelliiiiiinnnnn =) Hon är ju van, om man säger så, hihi.

Nej nu drar klockan iväg o jag måste packa klart.... Ha en trevlig helg på er!!

Bilder från förra resan till whovalley:

     

CL-final!

Barca ägde matchen totalt ikväll!!!
Herregud, vad gjorde Man U? Barca lekte ju med stillastående Manchesterspelare. Det var som att bollkänslan o kämparglöden var kvar i England..  Eller så hade Barcelona stulit den =)
Kan inte ha varit en rolig match att se med Man U-ögon, men desto roligare för Barca-fans.
Jag fick nästan rysningar när Messi nickade in 2-0 målet. Så vill jag oxå göra =)

Är det nån som kommer ihåg rysaren från förra året? Jag hade hoppats på en repris med förlängning o straffar men det här var inte dåligt det heller..
Tänk om man hade varit på plats... Åh vilken dröm!!

Nu väntar sängen med nytvättade sängkläder.. Längtar =)

Bildregn!

Kan bara inflika innan bilderna att jag är sjuk, IGEN!! Halsont, huvet värker o snoret rinner.. En helt vanlig dag i Camillas liv.. =(

Här kommer ett fåtal bilder från alla jag knäppte i lördags på vår 10års-reunion.
Typiskt nog så tog batteriet slut när vi skulle sätta oss för att äta, så resten av kvällen är och förblir svart =)

     
     
   
   
     
     
     
     

Toppenkväll

Åh hur ska man kunna sammanfatta denna kväll med några få ord så här på natt/morgonkvisten? Alldeles, alldeles underbar =) Som en bal på slottet =)
Ett stort tack till Jenny som gjorde mig fin i håret o Elin o Katta som gjorde en extreme makeover på mig med nya kläder =) Sen så klart ett stort tack till alla som gjorde den här kvällen oförglömlig! Ingen nämnd ingen glömd, ALLA jag träffade helt enkelt!!!

Jag blev riktigt sentimental där när vi anlände till avenyn när man träffade alla Vibacke"barn", så sjukt länge sen man såg vissa... Herregud vad roligt!!!
Förfesten hos Mange var oxå riktigt trevlig, ja hela kvällen var helt toppen!!! Vill ha det så igen!!!

Nu måste jag kasta mig i säng, har varit vaken länge nog =) Mina fötter dödar mig långsamt... Jag som inte är van att gå i klackar har gått i 10 timmar... gissa om det smärtar =) Men vill man vara fin får man lida pin...

Natti natti

Förberedelser

Ännu en bra dag..
Var på stan med Elin o Katta, riktigt trevlans. Dyrt blev det oxå =)
Köpte 2 klänningar, en kjol, leggings, skor o trosor. En helt ny sommargarderob =)

   

Nu sitter jag o målar naglarna så man är fin tills imorgonkväll när det vankas kalas. Tjohejsan, det är verkligen blandade känslor inför imorgon.. Ska bli jättekul att se det flesta men ändå jobbigt lixom =) Sitta o dra sin livshistoria för typ 1000 pers.. Bröt armen, bla bla bla, igen, bla, bla, bla, gips i sommar, bla, bla, bla.. Jajajaja hoppas på en rolig kväll!!!!

Nu ska jag snart gå o sova. Imorgon bitti är det träning o då ska jag ta med en gästartist till Släda =)
Tina är i stan inför klassfesten o ville så klart vara med o träna =) Hihi det kommer bli skoj!

Får se om jag hinner med nån uppdatering imorgon, annars hörs vi söndag =)

Tjoho =)

Toppendag idag!!
Först var jag till Jenny Loo för att klippa mig o slinga håret. Jag blev supernöjd!! Det kommer före/efterbilder.
Evy var oxå med o jag tyckte vi hade en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans =)
Till o med fika ingick i priset =) Världsklass!! =)

Sen var det snabba ryck hem för att kasta i sig lite middag o åka iväg till match i Stöde.
O vilken match sen.. Fy fasen vad bra! Riktigt underhållande o bra fotboll! Spelet värmde verkligen! Vi vann med 3-0 o det sista målet gav mig rysningar för att det var så snyggt!! Jag har väl aldrig varit på så bra humör efter en match. Galet nöjd =) Alla spelare var otroligt duktiga! En jättematch av samtliga!!

   
   
   





Armjävel

Ju mer jag tänker på det desto argare blir jag..
Om de bara hade satt in en platta första gången jag bröt armen så har jag aldrig brutit den igen, dvs den hade inte läkt fel o jag hade sluppit gå gipsad 3 gånger på ett år, varav 2 somrar!!

Fy fasen, igår fick jag världens panikångest-attack. Tårarna bara började spruta o jag kunde knappt andas..
Jag tror inte man kan sätta sig in i hur jobbigt o ont det gör om man inte varit med om det själv.. Speciellt när det är högerarmen.. Man blir ju helt jävla handikappad. Kan inte bre en macka, borsta tänderna som vanligt, sminka mig, sätta upp håret, köra bil, öppna ett mjölkpaket, skriva, knappa normalt på datorn m.m m.m m.m m.m...............................

Jajaja sluta tjata...

Idag har Pelle o jag varit till mormor o morfars lägenhet för att lägga golv. Det har gått bra, det är lite roligt att lägga golv faktiskt =) Enklare än vad man tror..
Sen åkte jag i väg till träningen. Jag fick en riktig genomkörare på båda vaderna o det behövdes.. Min vänstervad är nära på att krampa när jag går vanligt.. Vette fasen vad det är. Måste hälla i mig vatten nu för imorgon är det match o då måste vaderna fungera!!

Innan matchen imorgon ska Jenny Loo klippa mig o slinga mitt hår, det ska bli spännande =)
Förmodligen så blir det en toppning o lite blondare slingor.
Måste försöka piffa upp mig lite inför helgens återträff. Herregud!! 10 år sedan man gick ur 9:an.. Tiden går fort må jag säga..
Tur att man har åstakommit så himla mycket under den här tiden, så man har nått att skryta om... ELLER INTE!!! Åh ångest igen =)
Inge kläder har jag att ta på mig heller.. Får väl ta en plastsäck eller gå naken..
Ska nog gå en sväng på stan på fredag med Elin o Katta. Hoppas att jag hittar något billigt då.

Nu åter till min mafia =)

Besked!

Jaha, då är det klart då...
9 juni ska min arm opereras.
Äntligen fast ändå inte... Nu när jag väntat så länge så har jag lika gärna kunnat vänta över sommaren.. Det är inte speciellt roligt att gå med gips i sommarvärmen... Bökigt när man ska bada o allt sånt..
Bajstråkigt med gips..
Fick ont i magen oxå när beskedet kom.. Jag vill inte ha den där smärtan igen. Allt känns jobbigt nu =(

Såhär ser jag snart ut..




Otäckt..

Usch idag på flickträningen var det en tjej som gjorde illa sin fot. Jag hörde ett ljud som lät som när man knäcker en näve spagetti, kollade åt sidan så ligger hon där o skriker.. Fy fasen, vad det var otäckt!!! Jag rusade till sjukvårdsväskan o hämtade bandage. Sån jäkla tur att jag var på Fannys akut-omhändertagande-föreläsning...
Efter ett litet tag när chocken hade lagt sig så verkade hon ganska ok ändå, hoppas verkligen att det inte är något allvarligt...
Fy fasen vilket hemskt ljud, kan inte sluta tänka på det..

Sen när jag kom hem så kikade jag på en repris av Robinson o i slutet när de visar vad som ska hända nästa vecka så såg det riktigt otäckt ut det som Jarmo råkade ut för.. Fy fasen blod överallt!! Hoppas verkligen det gick bra, Jarmo är ju min favorit =)

Nä nu ska jag fortsätta nörda framför min nya hobby, Mafia Wars på Facebook =)

Åka porslinsbuss?!

Lördagen bjöd på en påhälsning i porslinsbussen, trevligt trevligt.. det var ett tag sen om man säger så =)
Jessica hade födelsedagskalas med mat och singstar. Gud så god mat, blir jättehungrig nu när jag tänker på den.
Väldans trevligt var det!!!

Lite trött i morse... hade ställt klockan på halv 9. Samling på Äppellunda kl halv 10, sen avfärd mot Söråker för match mellan Alnö 1 och Alnö 2. Alnö vann =)
Det var alltså hela vår träningsgrupp som vi har delat upp i två lag som spelade mot varandra. Det är verkligen jämna lag, roligt att alla har blivit så duktiga!!

Nu har Pelle och jag precis sett sista avsnittet av Prison Break. Alltså det sista EVER... HEhe det blev lite tårar på slutet, mer säger jag inte =) Sjukt bra serie, blev lite långdraget ändå.. De skulle ha stannat efter 2a säsongen..

Oj nu är klockan mycket. Måste sova nu så jag är pigg på Charm imorgon =)
Bilder kommer senare. Puss

Bilder...

Börjar med tjejmiddagen med mina änglar =)

   
   
   
 
En helt normal människa...

   
   

Alnö - SDFF

     

Alnö - Alby



Pillan fick middag av mig i bilen på väg till match...

   

Alnö - Heffners

     

Lipa kunde hon i alla fall =)

 

Skitsport...

Fan vad irriterande... Vi förlorade med 2-1.. BAJS!!!
Verkar som jag var den enda som inte var nöjd med vårt spel.. Vafan vi spelar ju inte efter backen, det är bara tjongbollar.. Vi kan ju så himla mycket bättre... Jag vet det!!
Min fot gjorde inte lika ont som sist, så det är jag glad för =)
Nu jäklar...

Lite tråkigt på slutet, Sandra nickade nån boll och så knäckte det till i nacken på henne, så ambulansen fick komma o skjutsa henne till sjukhuset. Håller tummarna för att det går bra!

Nu ska jag ladda ner lite bilder så kommer det ett nytt inlägg med bara bilder från de senaste dagarna =)

Spännande!

Åhhh spännande!! Ikväll ska jag spela min första div 3 match för säsongen...
Jag trodde aldrig jag skulle hinna spela nån div 3 match pga fotskadan o armen som snart ska operaras, men det hann jag =) Jihoo!
Gjorde ju första matchen i söndags med div 4, gick väl sådär, men nu ikväll är det nya tag!
Ska snart iväg på samling så jag måste lugna nerverna lite nu.. Schlappna av =)

En tråkig nyhet att vårt div 4 lag har dragit sig ur serien pga för få som är villiga att träna och matcha.. Skandal tycker jag när vi över 30 st i träningstruppen... Men men.. Det är ju mest synd om alla som inte tar en plats i div 3 eller är sjuk/skadad.. Vissa kommer aldrig få spela match =(
Nu är det färdigsurrat.. Måste börja packa nu.
Önska mig lycka till och att foten håller...
Tjing

Svergie dö poa (fransk poängsättning)

Jaha, Sverige gick alltså vidare från semin i melodifestivalen.. Jag trodde verkligen inte att opera skulle funka, men men.. Själva startfältet var väldigt blandat enligt min smak. Några få bra låtar, väldigt många skitdåliga och nån däremellan.. Sverige ligger väl däremellan enligt mig. Ska bli spännande att se finalen!! Hade inte varit så roligt om inte Sverige hade varit med.
Är det nån som håller med mig om att Malenas ögon ser helt galna ut...






Drömmar

Dagens arbete gick bra, tack o lov =)
Blev väldigt trött i fötterna, men det kanske berodde på att jag glömde byta skor..

När jag kom hem satt jag vid datorn typ 1 timme, sen solade jag i några minuter innan solen gick i moln. De blev jag less o gick in till sängen för att ta en liten power-nap, vilket resulterade i 2 timmars djup sömn.

Jag drömde att jag tränade småtjejerna på Äppellunda o när träningen var slut så förvandlades hela planen till ett stort äventyrsbad med rutchkanor och linbanor. Barnet i mig vaknade till liv o jag skulle självklart leka. Precis när jag ska sätta mig på en stor badring o åka ner för rutchkanan så ringer min mobil och jag vaknar.. =( ÅÅÅÅÅHHHHH tyyypiskt!!
Efter telefonsamtalet försökte jag somna om o komma tillbaka till drömmen men det gick inte. Då blev jag sur o gick upp för att göra lite nytta..
Det konstiga var att jag hörde en liten pojke i drömmen, han sprang runt o lekte o sjöng Imperiets - Du ska va president.. Vafasen kom det ifrån? Han kunde verkligen hela texten...

Här var jag o lekte =)


Nu har man smaskat i sig köttbullar med spagetti, gud det är så jäkla gott!!
Alldeles nyss kom det värsta hagelskuren! Det har verkligen varit konstigt väder idag..
Skuren drog mot Alnö, så den passerar väl över Släda ungefär samma tid som vi har träning.. Nån som vågar sätta emot?

Nej nu ska jag sluta babbla o byta om för träning. Bye bye!

Imorgon smäller det..

Första arbetsdagen på Charm på typ 120 dar.. Ska jobba mellan 7-12. Kommer nog gå bra, men det är så nervöst för det är så många nya macksorter som ska göras..

Det har varit väldigt fattigt på kommentarer ett bra tag nu..  =( sorg i mitt hjärta, snyft..

Kommer inte på nått roligt att skriva om heller, har haft så jäkulst mycket nu med allt möjligt. Jag hinner inte med mig själv känns det som..

Det var i allafall jätteroligt i fredags när vi var på tjejmiddag. Så himla nyttigt för själen att skratta av sig lite o slippa tänka på vardagens bestyr. Åh jag älskar alla mina tjejer, supermodellerna =)
Jag ska lägga upp lite bilder så fort jag orkar, men nu känns allt jobbigt o jag vill bara sova.

Måste vara pigg tills imorgon, kom till Charm o ät mina otroligt goda mackor =)
Ungefär så här kommer de se ut =)


Trötter

Fy fasen vad jag är trött nu.. Om några sekunder sover jag redan.
Dagen har varit stressig, från halv 10 på morgonen till halv 10 på kvällen. Allt däremellan har bestått av fotboll!
Först div 4 match i alby. Förlst med hela 9-1.. Vad faan hände? Jaja, jag gjorde vårt mål i alla fall, resten är historia..
Sen var det snabba ryck till Äppellunda för F98 matcher. Både lag 1 o 2 förlorade sina matcher men de kämpade jättebra!!

Känns riktigt tungt nu efter en dag med tre förluster o en målskillnad på typ 21-2 =(
Mina fötter värker så ortoligt mycket.. måste sova NUUUU...

Morgon på er..

Nu sitter man här o är döönervös inför dagen match. Kl 1 börjar den uppe i Alby så snart är det dax för avfärd.
På eftermiddagen är det 2 matcher oxå för F98, spännande!!

I fredags var det middag hos Katta, så jäkla roligt. Skriver mer om det sen, nu måste jag rusa =)

Hallå?

Vad händer?
När jag kikar in på min egen blogg så ser jag inte det senaste inlägget om Wikegård.. Fasen vad störande!!
Kanske ploppar fram nu när jag skriver ett till inlägg.

Gud, jag har verkligen legat på latsidan väd det gäller bloggen. Har inte kollat andras bloggar eller skrivit i min.. Okej även fast jag tycker att jag inte skrivit något så lyckas jag ändå skriva mer än vad vissa andra gör på en hel månad.. hrmm inga namn nämnda, ni vet vilka ni är =)

Månadens blogg o Camilla testar har jag ju helt tappat.. o modemagazinet som vi skulle fortsätta med.. vad hände med det?
Kan inte ni komma med nått förslag på vad jag ska testa? Inget dyrt!! Har bara 11 kr på kontot =(

Vafan kan man göra för 11 kr? INGET!!! tur att det "bara" är 20 dar till sjuklön, bajs..

Åh ibland känns allt piss.. ge mig inspiration!

Niklas Wikegård

Todeloo!
Jag tänkte blogga igår kväll men då hade com hem problem med hela sitt system så varken tv, telefon eller internet fungerade..

Hursomhelst.. Träning igår, träning idag. Har väl gått ganska bra med min fot, men det gör ont hela tiden, men det är bara att bita ihop annars kommer jag aldrig komma igång med matchningen. Är kallad till match på söndag, det ska bil riktigt roligt!! Jag längtar verkligen. Efter matchen blir det toksnabba ryck för jag har samling med flicklaget som oxå ska spela match ett tag efteråt. Men det går nog =)

I morse var jag på föreläsning med Niklas Wikegård. Det var jättebra!! Han pratade mycket om värdegrund och ledarskap. Wikegård är så skön, han bjuder verkligen på sig själv, det blir roligt att lyssna på =)
Det var så lustigt för mycket av det som vi jobbat med och pratat om i flicklaget, tog han upp. Det betyder att vi är på rätt väg, ingen som är ute o cyklar här inte =) Camilla har ju stenkoll =) *självpepp*
Jag var även en utav de få som han skakade hand med. *stolt*
Efter föreläsningen tog jag en autograf till Pelle. Djurgårdare emellan lixom =)
Jag har diggat Wikegård förut men nu älskar jag honom =)

 

Efter föreläsningen åkte jag o hälsade på morfar o mormor, Putte o mamma var oxå där. Det var trevligt. Älskar alla så sjukt mycket!! Det går inte att beskriva! Jag har världens bästa familj!!!!



På eftermiddagen var jag på personalmöte på Charm. Vi ska börja med en ny mack-meny. Verkligen spännande och modern, men frågan är hur vi ska hinna med alltihop? Det löser sig nog.. hoppas jag...
Börjar ju jobba nästa vecka på 25%, ska bli skojsigt!

Visst ser det smaskigt ut! Vi kommer även börja med öl och vin servering =)

   

   

Förlust

Ojojoj... div 4 match idag mot Kovland som vi vann emot i vintras... Tyvärr blev det ingen repris den här gången, istället en svidande förlust med 6 eller 7 - 0.. Vad hände?
Själv stod man på sida o sålde fika o fick se sitt lag bryta ihop, ingen vacker syn direkt..
Nåja, vi får ta dem till hösten istället, nu är det bara att samla nya krafter!

Har haft träning med tjejerna ikväll oxå, den gick bra. Det ser lovande ut inför säsongen, de blir bättre o bättre för varje träning som går!

Idag har jag även gjort min första dag på kansliet. Det var roligt. Kan verkligen tänka mig ett liknande jobb =)
Nästa vecka ska jag tydligen få börja jobba 25% på charm igen, det ska oxå bli roligt =)
Ska verkligen bli skönt att göra något vettigt på dagarna!

Nu är jag verkligen helt slut, det har varit en lång dag. Snart väntar sängen, jag längtar.
Natti natti

Läger

Vilken helg..
Först o främst måste jag bara få skrika ut att jag har pratat med Robin Bengtsson i telefon!! Haha jag är värsta fjortisen, jag vet, men det här är fasen stort för mig =)
Elin o Katta var i Ramis på en lååång afterskihelg o de hamnade på samma förfest som Robin. Helt sjukt!!! Tänk om jag ändå hade följt med... Toppenvänner som de är, ringer de till mig o jag får prata med honom o önska en låt som han sedan sjunger o spelar.. Åhhh, jag grät nästa blod =) Blev alldelse skakis o svettades.. Hehe mumma
Tack snälla Kattis o Elin för att ni ringde mig!!

Nåja, nog om "tonårskärlek".
Från fredag kl 15.30 till söndag kl 11.30 har jag varit på äppellunda. Vi har haft läger med tjejerna.
Det har varit jäkligt roligt o jäääkligt jobbigt. 21 tjejer att hålla redan på, göra 3 mål mat om dagen till, träna m.m. Efter middagen igår hamnade jag i koma.. Jag bara satt o stirrade, helt slut i huvudet.
Efter att jag pratat med Robin på fredagskvällen så kunde jag inte somna.. Låg vaken till kl 3 på natten, sen upp halv 7 för att göra frukost till tjejerna... Inte konstigt att man var slut sen på kvällen.
Allt har gått väldigt bra, tjejerna har varit duktiga. 4 träningspass har det blivit, med en avslutande match mot föräldrarna. Tyvärr så vann gamlingarna, men tjejerna kämpade väl =)
Om en vecka börjar serien, ska bli spännande att se hur det går.
Här är några bilder på bla all mat vi gjort =)

   

   

Idag var det premiär för damerna. Det blev seger med 2-1 mot Söråker. Lovley!
Tyvärr orkade jag inte åka dit. Jag låg hemma helt utslagen o sov då..

Imorgon är det div 4 match o jag ska stå o sälja fika =) Hade tänkt baka idag men det har jag inte orkat.. Jag får köpa nå fikabröd imorgon..

Nu ska jag slappa framför tv:n, blir nog en tidig nattning. Kramkram

RSS 2.0