Open trot

I fredags jobbade jag på Open trot, det är så jäkla kul!! Även fast det är mycket o stressigt så är det ändå så himla roligt när det flyter på man får upp lite tempo =)
Roligast var det så klart för några år sedan när jag jobbade med Elin där.. Blir lixom mycket roligare när man har en utav sina bästa vänner som arbetskollega =)

På kvällen när jag kom hem vid 23.00 så började jag känna mig lite hängig.. hade ju varit igång o jobbat sen 7 på morgonen på charm o sen direkt till travet. Imorse när jag vaknade hade jag skitont i halsen, kunde knappt svälja.. Det är väl så jävla typiskt..Vi hade match idag oxå som jag fick stå över pga halsen. Jag som verkligen sett fram emot att spela!! Hur som helst så vann vi med 5-1 mot Söråker.
Det har gått jäkligt bra nu för Alnö i både div 3 o 4 =) Jag tror vi leder båda serierna faktiskt!

I torsdags var jag på hörselkontroll, eftersom jag tycker att jag hör så dåligt. Men tydligen så har jag utmärkt hörsel... alla ni som brukar prata med mig VET att så inte är fallet.. Jag tjatade på läkaren att nånting måste vara fel, så han skulle skriva ett brev till öronkliniken på sjukhuset o så skulle de höra av sig om de tror att det är nå fel. Men det lär ju inte hända.. Han lär inte ens skicka in nå jäkla brev.. Man blir så trött.. Varför kan man inte tas på allvar?
Hur ofta händer det att en 25 åring kommer in för att kontrollera öronen? Okej om man hade varit 65, då är det väl inte så konstigt, men nu när en frisk ung kvinna söker hjälp så tar de en inte ens på allvar.. Varför skulle jag göra en undersökning om jag inte hade problem? För att det är roligt att spendera 250 kr eller ta ledigt från jobbet 2 timmar? Neee skulle inte tro det.. Så less på sjukvården o deras nonchalans =(

Idag har Pelle o jag varit upp till Ubbes stuga. De bjöd på mat men jag åt inget eftersom jag nyss tagit en shake. Idag har det varit lite jobbigt med hungern, har varit jättesugen på nångting gott. Var riktigt nära att äta något men jag stod emot.. Kanske därför man har blivit lite krasslig oxå. Kroppen orkar kanske inte stå emot bacillerna..
Som tur är tar Pelle hand om mig =)

Gogubben min

Nu när jag äter pulvermat så bildas det konstiga lukter i från min mun... Men det är ett tecken på att man är på rätt väg, så det är ju bra =)
Det som är minder bra är ju när man ska pussas med älsklingen. Han rynkar lite på näsan ibland o så kommer jag på mig själv att det luktar lik i gapet.. Men han biter ihop o pussar mig ändå =) Vi kan lixom inte hålla oss ifrån varandra =) Jag är så kär i min lilla bulle ♥
Om du läser det här så hoppas jag att du vet hur mycket jag älskar DIG!!

Kärlek, finns det något finare än det?

Vi hittar på små fåniga namn,
vi kramas o gosar o jag somnar i din famn.
När vi är på jobbet med de andra,
tänker vi ändå på varandra.
Du o jag, det är så det ska vara,
olika, men ändå så formbara.
Vi passar ihop som yin o yang,
vår kärlek sjunger med vacker klang.
Jag vet att du älskar mig,
och jag älskar verkligen dig!

Frrråågan lyyderrr... (Sagt som i Nile City)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
xtra VLCD i kombination med mat som ett kosttillskott. Äter du mediciner tala med din
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Inget, sängen om jag sträcker den åt sidan-neråt
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Våra värsta år, Al Bundy rules!!
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
22.01
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv:n. Pelle ser på nån film.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För 1 ½ timme sedan, spelade fotboll
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Madde blogg, där jag hittade den här undersökningen =)
8. Vad har du på dig?
Nattlinne
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
I
nte vad jag minns
10. När skrattade du senast?
Nån gång under träningen ikväll.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor, kalender, tv, bokhyllor, blommor
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nope
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
?? Vad finns det att tycka? Är det en utmaning?
14. Vilken var den senaste film du såg?
Blades of glory
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Hus i olika länder, saker till mina nära o kära m.m.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag lider av fiskfobi
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Ge alla människor lika värde
18. Tycker du om att dansa?
Nej usch! Kan inte röra mig till musik..
19. George Bush?
Kill kill kill
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Max, Ella
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja, men gärna med mina vänner o min familj.
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
De som vill!

Mitt nya liv (igen)

Ja så börjar man på en ny bantnings-era.. Ska denna kamp aldrig ta slut?
Nu har jag skrivit in mig på xtravagaza. Kommer att äta pulvermat i 5-7 veckor o efter det sakta men säkert gå över till vanlig mat. Jag känner mig verkligen inspirerad och motiverad!
Jag har ätit pulver nu i 4 dagar och det känns bra. Shakearna o sopporna smakar ovanligt bra i jämförelse med andra kurer som man provat.. O det bästa är att det finns många olika smaker!!
De dagar som gått har varit bra, kännt mig lite trött men det hör till. Man tömmer kroppens kolhydrats-depåer o sen börjar den förbränna fett istället =) Toppen!!
Har redan tappat 2 kg =) Mitt mål är att gå ner minst 13 kilo, ev 18kg men det får jag se när jag når 13... Det beror ju lite på hur mycket jag tränar oxå..
Anna Lena har gått ner hela 15 kilo på 10 veckor.. Det är galet!!
Men det kostar pengar kan jag lova... Men men man måste ju investera i sig själv nån gång.. eller hur.. Man kan lägga ner massor av pengar på inredning o bil m.m. men det är sällan man gör nånting för kroppen som man mår bra av.. Varför är vi så dåliga på det?
Alla känner säkert att de behöver bli masserad, men går vi till nån massör? Nej, det är så dyrt... O sen går man o köper en matta eller en ny stereo för ännu mer pengar.. O det behöver man inte ens.. Hmm konstigt hur vi människor är..
Nåja, nu börjar i alla fall min resa mot ett lättare liv!!

Fast

Alltså jag är helt fast i xbox spelet Eternal Sonata! Det är så roligt o klurigt!! Kan sitta hur många timmar som helst! I LOVE!! Även om det ser ut som ett barnspel så är det verkligen inte det.. Det är ungefärsom Final Fantasy.
Riktigt roligt!!

Ikväll ska jag iväg o spela match i Indal, hoppas vi vinner!! Känner mig lite krasslig, Pelle har varit hemma i en vecka o varit jättesjuk, så det ksulle inte förvåna mig om jag blir sjuk nu..

Igår var jag o tjejerna o firade Tina på stadshuset. Det var en trevlig kväll med mycket god mat! Sen på kvällen började jag må jättedåligt! Var nära att kräkas så jag åkte hem.. Usch det var länge sen jag mådde så illa.. var likblek i ansiktet..

Nåja nu måste jag vila mig lite inför matchen. Ciao!


Jobba, jobba, joobba

Allt går bra på jobbet fast det är så jäkla varmt där!! Svettas ju floder!!
Igår kom Elin, Kattis o Uffe o hälsade på mig på jobbet, det var verkligen trevligt att luncha tillsammans istället för att sitta o stirra rakt in i en vägg i världens minsta personalrum... =)

I OS går det inte direkt lysande.. Hade rätt på att Holm kom 4a i alla fall.. Sen blev det besvikelse för både Klüft o Kallur.. Nu finns det bara ping pong guld att hoppas på.. Hejja hejja!!

Grattis Tina som fyller 25 år idag!!


OS

Vilket liv man har =)
Har tillbringat varenda sekund av min lediga tid framför TVn för att se på de svenska framgångarna borta i Kina.. Oj oj oj vad många framgångar det har blivit... NOT!!
Tråkigt med det svenska fotbollslandslaget, tycker inte att det gjorde nån höjdarmatch direkt.. De måste spela bollen tidigare o efter backen.. Men det är bara min åsikt..
Nu hoppas man på Holm o Klüft =) men nånting säger mig att det inte blir några medaljer.. Jag tror Carro kommer 5a o Holm 4a. Kallur blir nog 4a, det känns som svenskar är expert på att hamna precis utanför prispallen...
Jäkligt roligt för handbollstjejerna som det har gått så bra för!
Nu ska jag fortsätta se på mer OS. Hejja hejja de svenskar som är kvar!!

Måste bara tillägga att det känns tungt för Giffarna.. När de väl lyckas ta poäng så gör de andra bottenlagen det oxå.. Bara de håller sig kvar så är jag nöjd!
På torsdag börjar den "nya" serien för mitt lag. Nu kommer det bli måste-matcher varenda match om vi ska hålla oss kvar i trean.. Kämpa!!

Dragracing

Idag har Pelle o jag varit med Martin o sett på dragracing i Sättna. Shit vad coolt det var!! Vilken fart! Vilket ljud!!! man blir nästan lite sugen att prova på =)

         

I veckan har det inte hänt något speciellt förutom att jag har "prov"jobbat. 3 timmar i måndags, 2,5 timmar i tisdags o en heldag igår.  Det har gått bra men jag har varit trött efteråt... Känns att man inte är van.. Har ju inte lyft ett finger på nästan 5 månader..

Har spelat lite fotboll oxå en match med A-laget o en med B. Det blev vinst för B men förlust för A =(
Där kändes det verkligen att man inte har kunnat träna för fullt, orkade inte lika mycket som förut... men det kommer väl =)

Jo just ja!! Största nyheten! Jennie har köpt en lägenhet!! Jättebra läge, med mycket fin utsikt. Den är ganska risig invändigt men syrran ska göra en totalrenovering på den. Hon har 20 000 i rep fond!! + att hon ska lägga ut lite egna slantar, så jag tror verkligen att den kommer bli fin!

Boda Borg & Juniskär

Lördagen bjöd på hård kamp på äventyrshuset Boda Borg. Guuuud vad roligt det är där!! Mitt lag som bestod av Jenny, Katta Uffe o mig själv vann med 17 avklarade stämplar! De andra fick 12  o 8 st så vi krossade allt motstånd =)

        
              
  


Efter Boda så var det snabba ryck hem för att duscha o svida om till finkläder, då var det dax för middag med jobbet ute på Café Juniskär. Härligt att träffa alla igen! Sen åkte vi in till stan o härjade runt på drakbåtsfestivalen o Oscar. Brudarna började bli ganska fulla o det ena skrattet avlöste det andra efter olika pinsamheter =) Haha en rolig kväll!!

         

Bil

Wiiihoooo!!!!!!!! Jag har köpt en bil!!!! En Hyundai getz -03, bara gått 4200 mil för 48 000. Tyckte att jag gjorde ett bra pris! På Hyundai Center skulle en bil i samma skick kosta runt 70 000 kr..
Bilen ska heta Ebba =) Har regnummer EBY, så då blir det en Ebba =)



Åland

Mamma har bjudit Jennie o mig på en ålandskryssning. I onsdags var det dax för avfärd från stan kl 06.10. Båten skulle gå klockan 18.00 från Sthlm, så vi hade några timmar på oss nere i stockholm att gå på grönan. Det var jätteroligt. Vi köpte ett 5-kamps häfte som inkluderade åkbiljetter o matrabatt. Vi åt gott o åkte roliga karuseller, sen gick det väl sådär i 5-kampen... Syrran vann, jag tvåa o mamma trea. Jennie slog t.o.m. rekord på hästkapplöpningen!!
Vi spelade på några småspel o Jennie o jag vann ett litet gossedjur o mamma vann 2 kg dumle + en väska.

                 

Sen tog vi oss till båten. Väl ombord lämnade vi väskorna i hytten o gick till baren =) Mums irish coffee =) Sen blev det tax free shopping o sen uppladdning i hytten. Mamma hade beställt buffe som vi åt o det var skitgott!!!! Sen gick mamma o la sig o Jennie o jag gick några däck upp o partade. Hade en rolig kväll!!

   

Vi stötte ihop med en kille som var 2.15 lång.. Vi tog ett kort, o lägg märke till att alla står upp på kortet...



Dagen efter var syrran o jag jäkligt seeg.. Blev inte många knop den dagen.
Innan vi skulle sätta oss på tåget hem så hade jag bestämt möte med Sara. Det var verkligen kul att träffas.. Det blir ju bara ca 1 gång per år, sen hon flyttade ner till storstan. Hon hade sin lillasyster med sig som har varit bästa vän med min syster. En lyckad träff med goda skratt o många minnen.



Hela resan har varit jätteskoj o verkligen trevlig!!

Åldersnojja

I tisdags var jag på en synundersökning, inte just för att jag trodde att jag såg dåligt utan för att bara kontrollera synen...
Det var ju ändå 8 år sedan jag gjorde det sist, men då hade jag utmärkt syn...
O tänk vad åtta år kan göra med en kropp som börjar bli gammal =(
Nu har man brytningsfel o är lite översynt o måste ha glasögon när jag läser o sitter vid datorn m.m.
Det här gör ju inte min åldersnojja nå bättre direkt!!!
Nu är det dax att skrapa ihop lite kosing o gå o köpa sig ett par troccabottnar =(

Lasse

Var o såg Lars Winnerbäck igår.. Åhhhh jag är käääär!!! Han är så sjukt bra! Hade rysningar flera gånger.. När han o Miss Li sjöng om du lämnar mig nu hade jag knotter över hela kroppen.. Härlig känsla!
Lite tråkigt väder men när han sjöng o skrattade så värmde det nog hela publiken.

Jag älskar Lasse!!!!



Borta bra men hemma bäst

Så var vi åter i Sverige igen efter en helt otrolig resa!!! Känns skönt att komma hem fast ändå inte.. Nu är allt tillbaka till vardagen igen =( 
De sista semesterdagarna tillbringade vi tillsammans i Hällsjöstugan. Det var jättemysigt! Vi hade många gäster hos oss där, Svenne, Anna-Lena, mormor o morfar hälsade på oss på torsdagen. Då var det ett riktigt toppenväder o det kändes som man var i paradiset!!!
Vi grillade allihopa o bara satt o surrade om allt o inget. Pelle o jag tog en kajaktur, o vattnet var så stilla o varmt. 24 grader var det... Härligt!!!!

           

När vårt främmande hade åkt hem så bastade Pelle o jag i den vedeldade bastun, det var typ 80 grader.. Gissa om det var skönt med ett nattdopp efter den värmen.. Två dopp blev det till o med =)
Sen på fredagen var vi ensamma hela dagen, då var vi ute o fiskade o bara mådde gott. Lite dåligt väder hade vi, men det är bara mysigt när man sitter i en båt o metar =) Sen på kvällen kom Ubbe, Mona, mamma, Martin o Jennie. Vi grillade massa god mat o hade det riktigt gott. När Ubbe o Mona åkte hem så gick vi 5 o bastade o badade. Kändes lite kallare än natten innan, men det blev två dopp igen. =)

   

Lördagen bjöd på mulet väder = massor av spel, grillning o fiske..
Jag fick en riktigt stor abborre!!! den största jag, mamma o Pelle sett.. det var roligt att försöka hala in den till båten på ett litet metspö =) Mamma fick en stor gädda när hon vevade in draget precis när vi skulle kliva upp ur båten.. Usch vad äcklig den var, jag fick halvt panik.. Jag o min fiskfobi.. Pelle fick mest med fisk, säkert 50 stycken, men vi kastade tillbaka allihopa. Mamma o jag fick oxå ganska många men det var bara min abborre o gäddan som vi sparade.
Väl på land så krokade vi fast de två baddarna på en båtshake o så skulle jag stolt posera framför kameran, då sprattlade gäddan till o jag blev livrädd!!! Kastade haken o började storgrina!! Vilken panikattack!!! De andra stod bara o skrattade åt mig medans jag hade fullt upp att hämta andan mellan tårarna.. Taskmörtar... =(
Kul att ingen tar min fiskfobi på allvar...  Jag är glad över att vi tog upp gäddan sista dagen.. tänk om vi gjort det första dagen vi kom.. då hade inte jag kunnat bada på hela helgen..

         
    


RSS 2.0