Shopping, middag, match

Idag har div 4 laget spelat match mot Söråker, det blev 2-2 vilket var surt, för Alnö var verkligen värda att vinna...
Frågan är hur man ens kan spela på Söråkersplanen.. den är ju helt förskräcklig!! En päråker..
Jaja, Alnö ägde i alla fall matchen o Söråker hade inte så mycket att komma med. Efter 17 minuter stod det redan 2-2, så då trodde man att det kunde bli en rolig o målrik match, men det tog lixom stopp där =(

Nog om matchen.. Dagen har annars bestått av en sväng till Birsta med Pillan o Jennie. Det blev nån hundring spenderat på nagellack som krackelerar -skitcoolt =)



Sen blev det goood middag hos pappa. De har just nu 5st chichuahua, chichihua, hur fasen stavar man till den där hundrasen? Jaja ni vet en sån där väsk-hund som bla Paris Hilton har.
Gissa hur söta de var!!! När de föddes för 7 veckor sen så vägde de 140g.. hur litet är inte det då??? Som en chokladkaka =) Nu väger de nästan 1 kilo... Jag vill haaaaaaaa



Sängägare

Japp om en timme så kommer man bli säng-ägare =) Haha det blir första grejen jag köper till min blivande lägenhet. Dock är inte den lilla detaljen löst än, så är det nån som har nå tips om lägenheter så ring mig =)

Men jag kommer ju ialla fall ha en egen säng att sova i, så i värsta fall får man väl köpa ett stort tält framöver =)
Eller jag kanske kan ställa den i omklädningsrummet på Släda, det är ju som mitt andra hem. Lite trångt kanske det blir vid träningar o match men va fasen... Eller, frågan är om jag klarar av svettlukten.. vid närmare eftertanke så kanske man ska hitta en lägenhet ändå =)

Förresten, hur många var det som läste rubriken rätt? Det ser lite rörigt ut =)

Oj nu har klockan dragit iväg...
Bye bye, hör av er om ni vill komma o sova i min säng =) Kostar endast 100kr natten =P


Min ultimata säng om jag fick välja =P


Datooooorjävel!!

Tjillevippen på er.
Nu har jag äntligen hittat en ingång i datorn där man kan sätta in minneskortet från kameran, men gissa vad jag gör... Under ingången så är det nån slags hålighet som inte leder nånstans förutom in i själva datorn, o där lyckades jag peta in kortet.. Så nu har jag tillbringat typ 30 minuter åt att vända i vrida på datorn för att få kortet att ramla ut, men icke... Jag är helt slut i armarna =) Till slut insåg jag att jag måste hitta en miniskruvmejsel o öppna hela jäkla undersidan. Sagt o gjort, till slut så lyckades jag få ut kortet men tappade bort en skruv, men skit samma =)

Äntligen skulle jag få lägga in lite bilder tänkte jag, men neej nej nej... Jag skickar in kortet i rätt ingång men det händer ingenting, jag går in på den här datorn men den registrerar inte att kortet är i... åååhhh vad less jag bliir!!
Ska man behöva åka o köpa en jäkla sladd?

Jaja ni får väl nöja er med nån crappig bild från phonen istället =)

Nähä, det verkade inte funka det heller.. Åh vad det går bra nu...

Trötter

Hujeda mig vilken dag =)
Först o främst så kan jag säga att gårdagen blev rolig trots massa ändrade planer. Det slutade med att vi blev 4 st som höll till i Kattis lägenhet.. Men med gott sällskap så har man roligt ändå!
Vi åt kräftor o hade kräfthattar, dock ingen sång =( Men senare på kvällen så körde vi musiktävlingar. Den som Kattis o jag hade gjort var kul!! Sen körde vi även lite introtävlingar o då vann Martin Lund första, men sen tog jag hem vinsten i den andra =)

Dagen idag började med flickmatch. Vi ÄGDE matchen helt o hållet!! 4-0... kunde stått det dubbla =)

Efter flickmatchen åkte jag o hämtade Pillan, sen bar det iväg till Släda för div 4 match. Min första match på jag vet inte huuuuur länge. Det gick åt pipsvängen för mig, stod som en fågelholk djup nerstucken o fastkilad i backen =) Men kul var det! Vi vann matchen med 2-0. I slutminutrarna hade jag värsta chansen att göra mål, men fick panik o drog en sorkdödare med vänstern rak i famnen på målvakten =) Haha vilken jävla stjärna man är....
Nu har jag ont precis överallt o känner att pensionen inte är långt borta =) Men, skam den som ger sig..

Doobidooooooo

Ikväll har jag varit hos Kattis o vi har gjort en tävling som de har i Doobidoo, ni vet den där sista minuten när det är en bild på en artist osså ska man sjunga en låt o den andre ska gissa artisten.
Vi har samlat 80 artister o imorgon på kräftskivan ska musikkunskaperna sättas på prov bland deltagarna!
Det kommer att bli såååå kul!

Annars har det inte hänt speciellt mycket den här dagen, har varit med mamma på birsta en sväng o sen har jag haft flickträning.
Asså mina "små"tjejer (12-13år) har blivit sjukt duktiga! Förra matchen spelade de som gudar. Nu på söndag är det match igen så då hoppas jag att vi spelar lika bra! Hittills i höstserien så har vi vunnit 2 av 2 matcher + att vi tog silver i mittnorden cup i början av augusti =) Allt slit har verkligen lönat sig!

Imorgon blir det fullt upp så då blir det nog ingen uppdatering. Först är det dam-match sen direkt efter den så bär det av till Åstön för partaj.

Ska försöka hitta kamerasladden till datorn så jag kan lägga in lite bilder framöver. Om det är nån som vet hur man kan lägga in bilder från mobilen så får ni gärna hojta till.

Byebye

Heliga makaroner =)

Ojojoj, 3 kommentarer redan på första inlägget =)
Hehe jag trodde att alla hade slutat kolla på min blogg nu när det har varit uppehåll så länge, men det är roligt att se att några hänger kvar.

Idag har jag varit på lunch med Tompa o Kempe. Vi käkade på Charm i Birsta. Mitt mål var att köpa ett par nya fotbollsstrumpor eftersom mina är totalförstörda, men det glömdes bort... Jag vet inte om det är att jag håller på bli gammal eller nått men jag kan bara inte komma ihåg saker.. Jag måste skriva upp allt, annars glömmer jag det =(
Som tex med flickträningarna, vi tränar 2 dagar i veckan, alltid samma tid, men ändå så kommer jag inte ihåg vilka tider det är... haha senil på äldre dar.
För nån vecka sen så hade jag skrivit en lapp med saker jag skulle komma ihåg, men sen glömde jag var jag hade lagt lappen... hahahhahaha

Efter lunchen o de bortglömda strumporna så blev det en sväng till bolaget o willys för att införskaffa mat o dryck till lördagens kräftskiva. Åhh vad det ska bli roligt! Känns skönt att ha lite saker inplanerade så man slipper vara ensam o tänka så mycket.

Min kära syster ringde när jag var på willys o hon var juu sååå sjuk (lite täppt i näsan). Hon ville så gärna ha chips o dipp o som den snälla systern jag är så köpte jag det till henne. Sen hämtade jag henne o så for vi hit till lägenheten o bara fördrev tiden framför fejjan o med det roligaste spelet ever i min iphone - angry bird!! Kalla om beroendeframkallande!!

Kvällen bestod av fotbollsträning med damerna. Det var en rolig o jäkligt jobbig träning. Jag önskar att jag vore fit for fight så jag kunde vara med o slåss om en plats... Men jag är glad att jag kan vara med på övningarna o slippa den där jäkla rehabträningen. =)

Sitter just nu o funderar på vad man ska hitta på imorgonkväll, eller snarare ikväll eftersom klockan redan har slagit fredag. Jag vill ha rooooligt!!

Nä, nu blir det nattning, måste vända tillbaka dygnet =)

Nu jäklar!!

Ja, nu ska jag banne mig börja blogga igen!
Mycket har hänt och idag är första dagen i resten av mitt liv.

Ska verkligen försöka leva livet o inte bekymra mig för minsta lilla grej. Full fart framåt!!

Nu startar en ny kula o era i Camilla Tjernbergs liv.

För första gången i mitt liv ska jag bo själv! Det låter lite fånigt att vara 27 år o inte bott själv, men det är ju inte så att jag bott hemma, jag har lixom haft turen att ha en sambo hela tiden =)
Hur ska det gå nu med alla räkningar? Det kommer ju bli dubbelt så dyrt =)
Lite tråkigt att bo själv, jag är ju så sällskapssjuk!! Men men det ska väl gå an.
Frågan är ju nu bara var jag ska bo?
Just nu har jag intagit mormor o morfars vinterbostad under tiden de är i stugan, men det är ju lixom max en månad, sen måste jag ha hittat en lägenhet.
Tips är välkommet! =)

Nu blir det sängen, ska se om man orkar upp för att ta tag i livet igen imorgon!

Natti natti

RSS 2.0