Klappat o klart

Så var kick offen avklarad. Det gick jättebra. Känns som vi verkligen börjar växa ihop till ett bra gäng. Vi hade några riktigt roliga o nyttiga teambuildingövningar idag. Imorgon är det match, hoppas att den här helgen har gett resultat så vi vinner =)
Här kommer lite bilder =)

Kick off

I kväll och imorgon ska vi ha kick off med fotbollslaget! Det ska bli skitskoj! Vi ska sova över o alla ska ha med sig madrasser, det känns som när man var liten o skulle åka på cup =) Själv kommer jag inte delta så mycket i tävlandet eftersom jag gjort alla lekar/tävlingar. Jag har kommit fram till att jag alltid ser till att ordna tävlingar så jag själv slipper vara med, för då finns det ingen risk att jag förlorar.. Är en riktigt dålig förlorare!!! (även en dålig vinnare) Det är nog bäst för de andra att jag inte är med =D Dessutom tycker jag det är jätteroligt att anordna saker =)
Skriver mer efter helgen. Får vi se om det blir flipp eller flopp...

Tristess

Jag avskyr att gå sjukskriven.. Det finns inget att göra på dagarna =( Idag har det varit fint väder men jag har inte orkat tagit mig ut.. Allt känns som ett projekt. Köra bil kan jag inte göra heller på grund av armen =( 6 veckor till, då har jag gått med gips i sammanlagt 3 månader!! Fatta hur länge det är!!

Syrran hämtade upp mig på eftermiddagen o så for vi o handlade mat till Pelle o mig. Nu har vi handlat billig mat för vi ska spara pengar till Italienresan =) Vi bokade den igår, 1 vecka i Rom, jihoo vad roligt. 2 månader kvar bara =)



Jag har även hämtat ut min biljett till Lasse den 3e augusti =) Nu har jag mycket att längta till, hoppas veckorna flyger förbi, så jag blir av med gipset snart.



Skandal

Asså fy fan vilken skandal igår... Från segertippad till 18 plats?! Vad hände?

Jag var bjuden till Elin på middag igår. Det var hela tjejgänget som var där, Elin, Cattis, Jenny, Stina, Jessica, Pillan o jag. Det bjöds på köttfärspaj- den godaste jag någonsin ätit!!!! Sen blev det efterrätt till melodifestivalen, vit chokladcheescake, oxå det så otroligt gott!! Tack Elin för den goda maten! Mycket trevlig kväll, som vanligt på våra middagar =) Sen blev det fiasko i ESC..

Slut på det roliga...

Så åkte man till sjukgymnasten idag för att göra en kontroll av armen... Jag sa att jag hade gjort illa mig på matchen o hon skulle kolla på den. Hon skulla kolla rörligheten o vred armen o jag skrek.... Shiiiit vad ont det gjorde.. Då insåg hon att nått inte stod rätt till så jag blev skickad på akutröntgen. Sen fick jag beskedet att armen var av på samma ställe som 8 veckor tidigare... Fy fan, jag orkar inte... har varit utan gips i 2 veckor, åsså händer det här... Nu väntar minst 6 veckor i helarms-gips igen... Som sagt.. ORRRRKAAAAR INTEEEEE
Kul att man har gått med bruten arm sen igår kväll, utan att ha gjort nått åt det.. Tjurig då..

Tråkigt att inte kunna spela fotboll på ett tag och så är man fortsatt sjukskriven i 8 veckor till..
Kommer ha Sundsvalls smalaste o vitaste arm när sommaren är över =(


Seger

Jihooo, igår besegrade vi Matfors med 1-0. Jag med min långa längd (155cm) lyckades nicka in bollen. Det var mitt andra nickmål genom alla år jag spelat fotboll... Johanna (målvakten) räddade oss kvar i matchen, hon var hur grym som helst!! Matfors ägde större delen av matchen och jag kan inte påstå att segern var rättvis... Men jag sörjer inte med Matfors utan gläds åt våra poäng! De behövs, om vi ska hänga på i toppen.

Lyckades springa ihop med en tjej oxå, fick jäkligt ont i min brutna arm.. känner mig nästan helt handikappad igen, har lite svårt att röra den utan smärta, men det går förhoppningsvis över =) Ska på återbesök till min sjukgymnast idag, får väl se vad hon säger om armen. Får förmodligen skäll eftersom man spelat match, men det är ju så roligt med fotboll, kan lixom inte hålla mig undan =)

Kär och galen

Kan inte förstå att jag känner mig så nykär i min lilla Pelle. Han är så underbar och vill kramas och gosa hela tiden =) Jag visste inte att det fanns killar som honom.. Han är mitt allt! Älskar honom mest av allt!! ♥ Tusen pussar till dig om du läser detta! Love U!
image9

Bröllop

Så var Tompas bröllop avklarat. Det var jättefint. Nästan så det kom en tår i mitt öga. Något som jag tyckte var häftigt var när de skulle tåga fram till altaret så var det inte den vanliga bröllopsmelodin utan star wars intro. Hur coolt var inte det =) Både Maria (Tompa) och Peter var jättefina. Sen var det middag och fest. Lite tråkigt att det var så kyligt utomhus.. 5 grader.. gissa om vi höll på frysa ihjäl när vi stog ute o skulle skåla med brudparet. Middagen var inomhus som tur var =)

Förlust

Skit oxå!!! Vi förlorade mot Stöde med 2 -1. Första halvlek var riktigt usel från vår sida. Det var mest långbollar som gick från våra backar till deras backar. I andra halvlek blev det mycket bättre, då höll vi bollen inom laget o spelade ut Stöde vissa stunder.
Det känns ändå som att vi har mer att ge, det fattades några ordinarie i startelvan o vi saknade oxå Johanna i målet som var på begravning, men Anna gjorde en bra insats i sin A-lags debut.
Nu blir det nya tag, träning på lördag, match måndag, träning tisdag o onsdag och sen match igen på torsdag.


Amatörbloggare

Så har man fördrivit flera timmar framför bloggen för att skapa något som experter gör på några minuter =)  Men jag tycker det är roligt att lära sig lite nya saker. Jag har lagt till ramar, kalender, klocka, dagens namn och en nedräknare. Skoj skoj =)

Pillan: Nu kan du ju fråga din lärjunge om du behöver hjälp ; P


datanörd =)

Shopping

Idag har det varit en lång dag känns det som. Närjag vaknade ringde mamma o frågade om jag ville följa med till Birsta o shoppa lite, o eftersom man inte har nått liv nu när man är sjukskriven, så följde jag så klart med... Handlade 2 par leggings och en skjorta till Pelle. Mamma o Jennie handlade desto mer.. Syrran hittade 3 par pumps som hon gav 650 kr för, sen handlade de lite småkrafs. Putte var oxå med, sen åkte vi allihopa till mamma o drack lite kaffe. Mormor kom oxå förbi. Jag provade lite kläder som Jennie hade, jag måste ha till Tompas bröllop som är på lördag. Mamma hade köpt stay-ups som jag försökte få på mig, gissa om vi garvade när jag satt i trappen o mamma försöker dra på mig de minsta stay-ups jag någonsin sett... =) Jennie grinade av skratt =)
Sen bar det av hemåt för att äta middag o mysa lite inför träningen.
Träningen gick ganska bra, var en lugn träning. Imorgon har vi match mot Stöde. Vi måste VINNA!!
Jihooo Sverige vann förlängningen i hockeyn!!

Älskar Pelle!!!! ♥

Trött

Idag har jag varit trött, förstår inte hur jag ska orka träna ikväll...
Klev upp tidigt för att hämta syrran och sen har vi varit o uträttat lite ärenden. Sen hämtade Tompa upp mig, vi skulle luncha. Åt carbonara på Metropol, där jag jobbade förut. Det var roligt att träffa lite gamla gäster =) Sen åkte Tompa o jag ner på stan o köpte fotbollsskor. Så klart hade jag inte tillräckligt med pengar på kontot så jag fck lägga undan dem tills imorgon. Lycko Tompa som får prova sina redan ikväll... = / men men, jag får ju träna i mina nya skor imorgon =)
Nu ska jag lägga mig o vila lite inför kvällens pass.
Längtar efter Pelle... ♥

Looser

Jaha, så har man skapat sig en blogg med hjälp av Pernilla =) Ska bli spännande att se hur ofta o länge man kommer hålla på med det här... brukar ju vara en impulsmänniska som är tok-amitiös från början och sen dör det sakta av.
Idag har jag blivit spöad av Pillan o Jerry i vänd8.. Usch jag hatar verkligen att förlora!! Giffarna vann däremot mot Halmstad vilket kändes överraskande. Hoppas det går bättre för dem framöver, har ju varit lite kämpigt nu ett tag...
Pelle var o såg matchen live, är lite avis =( Fast jag såg den ju på TV, så jag slapp frysa =)
Nåja det får räcka för första inlägget, nu ska Pelle o jag mysa.

Kram på dig Pillan ; )

RSS 2.0