Gipsfri

Jihoooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Äntligen är man gipsfri!! Sån befrielse! Det är helt otroligt vilken skillnad det är nu än förra gången jag tog av gipset. Känner mig mycket starkare än jag gjorde då. Allt känns toppen =)

I lördags var vi hos Stina på partaj, Martin körde lite musiktävling för oss. Elin vann o jag kom tvåa. Bajs, jag ville ju vinna = / Men det var roligt ändå =) All cred till Elin, som kan sin filmmusik.
Sen körde brudarna en liten dansshow =)

       

Jag har köpt en dansmatta till vårt xbox 360. Shit vad det är roligt!!!! Syrran o jag stod o hoppade som några dårar igår. Man blir jäkligt svettig! Pelle gjorde några försök oxå o han var duktig, över mina förväntningar =) Nu ska vi börja banta med hjälp av dans, hahhahaha

 


Kärlek

Igår var jag med Elin, Pillan, Cattis o Jenny o käkade på Bite Line, mums tacobuffé =) Det var trevligt! Sen träffade vi Sara o Jessica på bion, vi hade förbeställt biljetter till Sex and the city. 2,5 timmar senare gick vi ut från bion i ett lyckorus! Åhhh kärlek!! Fillmen var så bra!!! Jag vill se den igen =)

  Elin Erövraren 

Imorse var jag på träningen, vi var 7 st... Det är nog rekord i minst antal deltagare på en träning. Vi satt o surrade lite i omklädningsrummet första halvtimmen för då vräkte regnet ner... Sen hann vi träna en timme o sen kom skyfallet igen =( Alla var genomsura.

Regnet verkar hålla i sig o "sommarfesten" som jag ska på ikväll har blivit flyttad hem till Stinas lägenhet. Det blev ingen grillning o ingen kubb, men det blir någ lika roligt ändå =)

Rösta på mig =)

Jag är med i en fototävling!
Gå in på

www.supersavertravel.se/fototavling/

Leta efter dessa bilder o ge mig högsta betyg, snälla =)

     

Mamma är oxå med, du kan gärna rösta på hennes bilder oxå =) Hon har en undervattensbild på Jennie, en solnedgång, en på mig i vattnet där bara huvudet sticker upp och en bild på ett par glasögon som kameran speglas i.

Rösta från så många olika datorer du kan =)

Nörd

Shit vilken datanörd jag har blivit under min sjukskrivning.. Jag gör för sjutton inget annat än sitterframför datorn.. Blir så trött på mig själv, fast ändå kan jag inte slita mig =) Har hittat till king.com, där finns det flera hundra olika gratisspel, man kan spela mot sig själv eller mot andra i tex kort, yatzy, biljard m.m.m.m.m.m.
Just nu sitter jag o skriver samtidigt som jag spelar bingo i ett annat fönster... Som Pelle sa; jag kommer få fyrkantiga ögon.

Igår var det träning, på slutet löpte vi engelskmannen, för dem som inte vet vad det är så kan jag säga att den är skitjobbig!! Man joggar halva planen, full fart halva, joggar hela, full fart hela, joggar halva, full fart halva + hela tillbaka. När vi gjort den så var jag helt död, jag tog ut mig det jag hade, o sen säger Osmo att vi ska köra den en gång till... Det var bara att bita i. Sen tog det typ 10 minuter innan jag hade hämtat igen mig. Måste nog börja löpträna =(

På fredag ska jag o tjejerna gå o käka o sen gå på bio o se sex and the city. *längtar*
Sen på lördag är det 50 års fest. Stina o Jenny har båda fyllt 25 år. Det blir en riktig sommarfest med grillning o kubb =) skoj skoj

Saknar min syster lite, hon är i Helsingborg o kommer inte hem förrän på fredag. =(

Nu ska jag nörda vidare med spelandet. Ciao

Midsommarhelg

Midsommar helgen har Pelle o jag firat med mormor o morfar. Vi har varit på Tunet, där var det jättemycket folk!!! Säkert 3000 st. Vädret var bra, solo moln om varannat men inget regn som tur var =) Sen åkte vi ut till mormor o morfars stuga. Vi har bara myst o spelat lite spel. Sen på kvällen kom mamma o Martin, de hade med sig plastfarmor o farfar. Vi såg på fotbollen, shit vilken spännande match, Turkiet lyckades vända ännu en match... Sen gick vi ner till eldstaden vid vattnet o grillade. Det var jättemysigt =)
Pelle o jag sov över. Dagen efter var det jättefint väder fram till lunchtid, sen mulnade det på och kvällen avslutades med ett mäktigt åskväder med en massa blixtar.
Sen var det dax för ännu en match. Holland - Ryssland. Det blev en till spännande match! Ryssland var ju det klart bättre laget, lite synd jag trodde att Holland skulle vinna alltihopa... Det kommer säkert bli Ryssland - Turkiet i final.. De har verkligen överraskat, match efter match..


         


Idag fyller mormor år, GRATTIS!!

   

Glad midsommar

Önskar alla en trevlig midsommar!!

En nyvaken Camilla med midsommarkransen på plats =)





Sorg och glädje

Ja, det gick ju inge vidare för Sverige... Är så jävla besviken på matchen.. Har inte sett en sån dålig prestation av Sverige på länge..
Inte bättre gick det för Alnö heller =(

Idag hämtade jag Pelle som slutade halv 11, sen åkte vi till Norra Berget o åt lunch på caféet där. Mums nygräddade våfflor med hjortronsylt o grädde. Sen gick vi o kollade på utsikten, en mysig förmiddag =) Jag är så kär i min lilla älskling ♥

 

Nu på kvällen har vi varit hos Pelles styvfar, Ubbe. Han o Mona har en stuga i Indal som är jättemysig =) Vi har grillat o spelat lite kubb, det har varit jättetrevligt!


Bingo

Idag har mamma o jag varit o shoppat lite, sen när hon skulle skjutsa hem mig så sa jag att vi skulle åka på bingo i Skönsberg =) Jag följde alltid med mamma o mormor dit när jag var liten. Roligt att uppleva gamla minnen. Vann som vanligt ingenting, har konstaterat att jag har tur i kärlek istället för i spel..

2 matcher har spelats i div 3 o 4, båda slutade med förluster... tråkigt, vi lyckas inte göra några mål framåt. Jag vill så gärna börja spela matcher igen, men än så länge får man nöja sig med träningarna. Det är inte fy skam det heller, jag tycker det är roliga träningar o det känns som hela laget sakta men säkert går framåt =) Vissa ser man en stor skillnad på o det är så roligt!!

Tjejmiddag

Denna veckas tjejmiddag hölls av o hos Stina. Vi bjöds på kyckling i thai-inspirerad sås med cocosmjölk och ris till det, Åhh vad gott det var!!! Sen till efterrätt var det jordgubbar med glass o chokladsås. Jag får prestationsångest över vad jag ska göra när det blir min tur =) Vill hitta på nått supergott men kommer inte på nått, det som ploppar upp i hjärnan är typ lasagne eller spagetti o köttfärssås, tråkigt!! Vill hitta på nått roligt o annorlunda =)

Sen var det dax för Sverige att spela mot Spanien! Jag trodde på 1-1 o så blev det! Nästan =( Fasen vad typiskt att spanjorerna ska göra mål på övertid... Nu gäller det verkligen i sista matchen, men fördelarna är på Sveriges sida. Det räcker med oavgjort så går det vidare o det måste Sverige klara!!



Tänker på Elin! Kram!

Bakning

I fredags var Pillan o Elin hos mig o bakade. Det blev cheesecake, chokladbollar, sirapskakor, morotskaka och lingonlimpa för min del, Elin hjälpte mig med så gott som allt, hade inte klarat av allt utan henne =) Pillan skötte sig själv o gjorde egna thekakor, den här gången lyckades hon =) Det har inte gått så bra de andra gångerna...
När jag skulle ta ut morotskakan ur ugnen så var den tydligen inte klar.. När jag sedan skulle vända den så rann allt nästan ut.. shiit.. vi lyckades rädda det mesta o satt in den i ugnen igen, nästa gång när vi tog ut den var den klar =) Tur för mig, för jag bakade den till Alnös match, den ska säljas o det hade inte varit roligt att sälja en smetig kaka... Skänkte chokladbollarna o några sirapskakor oxå... Fan fick typ inget att äta själv =(



Sen på kvällen var det mys med Pelle i soffan framför 2 höjdarmatcher på tv. Cheeses vad Holland är bra!! Jag tror de kommer vinna hela EM.

Sverige

Jag har gjort Elins goda tacopaj, den blev inte lika god som hennes men ändå godkänd... Pelle blev övernöjd över att få nått annat än köttfärssås, korv eller pannkaka =)




Så till EM.. Sverige vann över regerande EM mästarna Grekland. Fan vad jag blev irriterad på grekjävlarna som höll på sega med bollen på sin planhalva.. Stå o passa mellan varandra i typ 1 timme (kändes det som), gör nått vettigt av bollen, försök spela fotboll skrek jag åt dem, men det verkade inte som de hörde.. Jag fattar inte varför de ville mjölka tid? De behöver väl vinna matchen lika mycket som Sverige.. Tror de att de ska gå vidare genom att spela 0 - 0 eller? Det var så skönt när Zlatan visade var skåpet skulle stå, jag skrek så jag tror det hördes ända till Pillan i Korsta.. Både Pelle o jag jublade! Sen Petter Hanssons mål kan man ju bara garva åt.. Ha ha vilken jäkla flax! Man såg verkligen att han inte är någon van målskytt.. =) Ville aldrig att matchen skulle ta slut, jag vill ha mer, mer, mer. Toklängtar tills på lördag när de möter Spanien. Vi ska ha tjejmiddag hos Stina då, så det kommer nog bli en toppenkväll!

Brände min rygg för några dagar sen o nu har jag fått småsmå brännblåsor =( Har kännt mig hängig hela tiden, så det var nog en ordentlig bränna man skaffade sig..
Kände mig seeeg igår på träningen o känner mig inte mindre seg idag=( men men, måste träna.. Ska fasen vinna träningspriset i år!!

Grattis Petra som tar studenten i dag!!

Födelsedaxkalas

Pillans födelsedaxkalas var i lördags, det var skoj, men tyvärr var jag tvungen att åka o jobba med laget. Vi skulle sälja hamburgare med laget på cruisingen. Vi sålde typ 70 hamburgare, det var roligt faktiskt =) Träffade min syster Jeanette o hennes Peter o så träffade jag Chippen... det var jättelänge sen sist!

Födelsedaxbarnet Jag & Elin
Cicci & Sara i försäljningstagen Fanny & Petra är glada stekare
Jeanette & Peter Chippen

Sen dagen efter åkte vi tjejer till stranden, vi hann med ett dopp o nån timme i solen, sen mulnade det på o nån timme efter blev det åska o regn.

Martin & Stina Pillan & Jerry får finaste brännan.. Jenny, Johanna & Jennie

På eftermiddagen var Pelle o jag bjudna till mamma på middag, grillat. Åh det var så otroligt gott!!! Mormor o morfar var oxå där. Sen bar det hemåt för att se på fotboll =) Det är underbart nu när kvällarna är uppbokade med fotboll! I like!

Jag & syrran

Nationaldagen

Elin o jag har skapat en tradition att varje nationaldag ska vi ta det första doppet i havet, oavsett om det är varmt eller kallt =) Som tur är har det ju varit riktigt varmt nu i några dagar. Jag fuskade lite med att ta första doppet i torsdags men det gör inget. Det blev premiärbad för Jenny, Elin o Kattis i alla fall.
Vi var på hartung o det var så jäkla skönt väder. Jag lyckades bränna mig som bara den på hela min baksida.. Det blåste lite så man märkte aldrig att solen tog så mycket som den gjorde..
Johanna o Lina kom förbi oxå o låg vid oss. Det blev mycket skratt o bra musik =) 2 dopp blev det till o med. En riktigt trevlig dag på stranden med mina vänner. Kan man begära mer? Härligt väder o bra sällskap.

       

Första doppet

På torsdagen slutade Pelle kl 11 så dåg tog vi chansen att åka ut till mormor och morfar. Jennie följde oxå med. Vi solade o spelade lite strandracketspel. Pelle o Jennie slog rekordernas rekord.. 154 st.. När Pillan o jag körde fick vi typ 24.. Sen höll vi på att flyta bort så Pelle o jag tog ett dopp i havet. Det var inte så farligt faktiskt. Hade jag inte haft gipset så hade jag badat lite längre. Det är så skönt att vara ute hos mormor o morfar, man kan bara vara.. o ligga o slappa.

       

När vi åkte från mormor o morfar lämnade jag av Jennie o Pelle o sen åkte jag på picnick med Elin, Jenny, Kattis, Jessi, Sara o Julia. Det var tokmysigt o roligt =) Vi "lekte" lite vi ett litet vattenfall som fanns där.

       
 
Sen bar det direkt iväg till fotbollsmatch. Alnö spelade mot Heffners. Tråkigt nog blev det förlust igen.. Jag tycker vi spelade bättre än vad vi gjort tidigare, men tyvärr blir det inge mål framåt o så får de "tur"mål.

   
 

Pillan 21

Idag fyller Pernilla 21 år!! GRATTIS!!!

De senaste dagarna har varit jättevarma o soliga, har bränt mig lite =( Jennie, Pillan o jag har varit ute hos mormor o morfar o solat. Jag o Pillan spelade lite strandracketspel och fick världens träningsvärk i baken av allt böjande sig ner efter bollen, som av nån konstig anledning hela tiden låg på backen.. Dagen efter låg vi 3 o solade på mammas altan, sen var det träning på kvällen. Jag älskar fotboll... det är så himla kul!! Ikväll har vi oxå träning, jag längtar!!
Här kommer en bild på födelsedagsbarnet.
kick off

Glad gladare gladast

Vi börjar med det tråkiga.. Igår hade vi match mot SDFF, de vann med 2-0 o spelade skitfult!! Jag blev verligen besviken, tycker att ett lag som SDFF ska föregå med bra exempel o inte hålla på med fula saker som att nypas, armbåda, lägga krokben o allt annat de höll på med.. De sjönk i mina ögon som "förebilder". En tjej fick tom rött kort för en ful eftersläng. DÅLIGT SDFF!!!

Nåja, igår var det kanske varmaste dagen på länge.. Var sjöblöt i svett bara av att sitta o titta på matchen. Sen åkte jag o syrran till mormor o morfar o solade o åt middag. Sen hade vi lite dataskola med dom, de har köpt en laptop.

Det roligaste av allt är att jag har minskat mitt gips, nu har jag bara på underarmen =) Är så glad, känner mig fri =) !!!
Nu får jag träna hur mycket jag vill fast får inte spela match eller tacklas.

RSS 2.0