Slut för idag, tack för idag..

Oj oj oj vilken helg det har varit..
Massor med kamp och skönlir. Det ena gänget åkte ut i kvarten, men det andra gick vidare till semifinal!! Där förlorade de tyvärr och hamnade på en hedrande 4:e plats i turneringen.. Mycket bra jobb av alla mina tjejer!!
Det lag som gick vidare till semin vann sin kvartsfinal på straffar.. Shit, gissa om det var spännande!! Jag höll på döööö, men sen var det så skönt när vår målis räddade deras sista straff o vi var klar för semi - vilken känsla =)
Helgen har varit jätterolig, men jobbig. Det är inte lätt att hålla reda på två lag som spelar i samma cup.
Nu är jag helt färdig o orkar inte skriva nått mer..

Kvart

Jihoo!
Nu ska jag ivääg och spela kvartsfinal med mina 2 lag som tagit sig vidare från gruppspelet =) Första matchen 11.00, nästa 11.50.. pressat schema =)
Önska oss lycka till!

Lilla VM

Ojojoj kalla om att vara helt slut... Nu är jag hemkommen från Matfors där lilla VM har hållt på hela dagen. Mina små tjejer har varit så himla duktiga!!
Det har varit sjukt varmt, solen har stekt och vinden har stått stilla...
Imorgon blir det ännu en heldag i hettan. I över 13 timmar kommer vi att vara i Matfors imorgon. Det är roligt, men sjukt jobbigt.. Idag har jag inte suttit många minuter kan jag lova..

Nu måste jag vila, det är samling 06.45 imorgon.

Förresten, vilken jäkulsk upphämtning av Svenska junisarna.. Från 3-0 till 3-3. Så jäkla typiskt att behöva förlora på straffar =( Sverige har ju varit helt otroligt bra mästerskapet igenom!!


R.I.P
M.J

Mormor

Grattis VÄRLDENS BÄSTA MORMOR som fyller år idag!!!



Midsommar

Ja nu är krafterna tillbaka efter en riktigt blöt midsommarfest.
Först var det "champagnelunch" på Tunet med familjen. Solen sken o det var riktigt trevligt, sen åkte jag med Pillan o Jerry till Kattas stuga på Åstön. Där var det redan massa folk o fler blev det under kvällen =) Mycket trevligt o vädret höll sig ganska bra ändå =) När kvällen började bli lite kylig så eldade vi i en grill o satt runt den o värmde oss. Sen kom regnet o det var inte lika trevligt att vara utomhus.. Då kände några av oss att det var dax att åka hem. Så himla skönt att komma hem o sova i sin egen säng!

Gårdagen tillbringades i soffan med ett maraton av c/o Segemyhr, hemkörd mat och bara slappande..
Den här dagen har gått i samma spår fast även lite solning ute på ballisen. Det har varit ett helt underbart väder idag!!
Här kommer lite bilder från fredagen!

 

     
     
     
     

Lite bilder

Kul jul.. Hade skrivit ett inlägg igår som inte blivit publicerat.. Verkar som blogg.se hade lite problem igår..

Jag hade i alla fall min första träning med småtjejerna igår. Det gick bra, jag har ritat så fint i paint en liten egenträning som dom ska göra hemma =) Alla har ju fått med sig bollar nu. Jag tror det kan hjälpa jättemycket att stå hemma o bolla mot en vägg. Det har jag gjort hela min uppväxt =)

Sen åkte jag iväg till damträningen. Jag hade tänkt titta på, bara men armen kändes okej så jag var med på lite teknikövningar. Så himla roligt att röra bollen o träffa tjejerna igen.. Det var ju ändå typ 3 veckor sen sist..

Här kommer lite bilder från våffellunchen, ombandagering av min arm som syster Pernilla fixade, min kusin Kalles födelsedag och träningen =)

     
   
   
     
     

Våfflor

Tjillevippen!
Nu ska jag kasta mig in i duschen, sen bär det av till Pillan. Hon har lovat att bjuda på lunch - våfflor!! Gud så gott =)



Tänkte slå ett till slag för dessa källsorterings/pant kassar.

Måtten är 32x32x44 cm (BxDxH) på dessa 4. 150kr



Måtten på dessa 2 är 32x32x65 cm (BxDxH) 150 kr



För jag har bara, regn hos mig..

Igår var nog den regnigaste dagen på mycket länge!! Fy fasen vilket skitväder...
Idag är det fortfarande mulet fast inge regn, än så länge.. Gud jag längtar efter soooolen nu.. Känns som det var evigheter sen solen sken.

Förresten så var Pillans Jerry med på en diskustävling i Norrländska Mästerskapen igår. Den första på 7 år. Det gick bra för honom! Han o de andra trotsade verkligen vädret, själv hade jag aldrig gett mig ut.




När det är sånna här tråkiga dagar så tappar man lusten att göra något överhuvudtaget.. Jag vill bara krypa ner i sängen igen o sova.
Men jag vette katten om jag ska göra det, kanske blir en sväng till Birsta med Pillan istället. Det värsta är väl att resten av Sundsvalls befolkning tänker samma sak...

15 minuter, en kvart..

God morgon!
15 minuter har tillbringats till att göra en sketen liten frukost till mig själv.. Pelle drog iväg för nån timme sen till Sättna med Martin. Jag hade inte en tanke på frukost då, så nu fick jag stå mitt kast.. Fattar ni.. 15 minuter, då har jag åstadkommit 3 hårdbrödsmörgåsar med smör o ost, ett glas oboy (öppning av mjölk...) o kaffe.. herregud..
Snälla alla ni, kan ni inte prova på att köra allt med vänsterarmen en dag? Ni kan inte använda högern, utan ALLA vardagsgöromål ska göras med vänster.. det är svårare än vad man tror..

Igår försökte jag öppna en troccaburk, det gick inte.. Haha det är ju så man skrattar vad löjligt det är asså.

Värken kommer o går som den vill.. Igår fick jag jäkligt ont, jag tog en alvedon o fick lägga migg ett tag. Inte så roligt =( Men i övrigt måste jag säga att det går jäkligt bra. Men jag är ju som sagt van numera =)
Jag är helt övertygad om att jag inte hade varit på lika bra humör om jag hade haft gips..

Förresten, igår blev jag bjuden på lunch av Tompa o Peter. Det var trevligt =) Jag har sån tur som har vänner som rastar mig lite då o då =) hihi

Nu ska jag ta en värktablett o äta mina hårdbröd.

Sad-eye

Den här dagen har mest bestått av att spendera pengar =)
Först var mamma o jag i Birsta o skulle handla mat, vi skulle bara svänga in lite snabbt till rusta för att köpa en strandväska för 39 kr... Det slutade med att jag gick därifrån med ett kvitto i min hand där det stod över 700kr.. Hur gick det till??
Sen for vi till Willys, där blev det "bara" 500 kr.

Några timmar senare ringde Pillan o var desperat efter IKEA så vi åkte dit. Det blev en tvättkorg för mig, typ 39 kr. När vi gick ut från kassorna så kände båda att vi ville spendera mer pengar o hitta på nått.. Kl var 20.00 o allt stängde i Birsta så vi for in till stan för en spontanfika. Vi ringde runt till tjejerna men det var endast Katta som fikade med oss. Elin var med o sa hej, men hon var sjuk så hon gick hem o la sig igen. Det var en riktigt trevlig timme på Tant Anci o Fröken Sara. Vi var de enda gästerna o en haltimme innan de stängde så bjöd de oss på bullar som blivit kvar =) Det är bra service =) hihi

Katta ♥ Sadeye =)

Fotbollskväll

Hejsvejs...
Vilken trevlig kväll det har varit!
Fotbollshuliganerna Johanna o Pillan har varit här o sett på fotboll. Jihoo, Sverige vann ju med 4-0! Fast det hade ju vare pinsamt om de inte vunnit.. Från början hade ju Malta 3 chanser med typ öppet mål.. Om de hade satt bollen då så tror jag inte att Sverige hade tagit det faktiskt..
Shit vad svårt det är att skriva med enbart vänsterhanden... det blir mycket deleteande =) o tid tar det o..

Hur som helst, mycket trevligt sällskap o massa chips, dipp o godis =) Mums filibublan!!

 

Hemma

Hej. Förvarning om typ världens längsta inlägg =) Men det är lite roligt emellanåt =)
Operatonen gick bra o de har lagt in en platta i armen som ska stabilisera så pass mycket att jag slipper gipset!!! Åh jag är så lycklig!!! Fy fasen vad skönt...

Vägen ha ändå varit lång till nu..
Jag skulle vara på plats kl 12.00. 1 timme senare ropar doktorerna upp mitt namn, äntligen tänkte jag. Men då får jag beskedet att det är en patient innan mig, så det kan ta lite tid.. Börjar kl dra sig mot 16 tiden så skulle jag få komma tillbaka en annan dag. Åh neeeejj skrek jag i mitt huvud, men jag var lugn o gick o satte mig i väntrummet igen.

Jag hade varken ätit eller druckit sen dagen innan kl 17.00 så jag började bli rejält hungrig!
Kl 14.00 kom en sjuksyster in till mig o frågade om jag ville ligga i en säng istället för sitta på de hårda stolarna. Hon såg på mitt ansikte att jag hade varit utan mat länge.. Jag var likblek. När jag väl skulle ställa mig upp o följa efter så blev jag alldeles yr. Hon fick mer eller mindre leda mig mot sängen. Frusen var jag oxå.. Jag la mig ner på sängen o tog fram min musik o korsordstidningen. Efter ett litet tag var jag tvungen att kliva upp igen för att be om en filt för jag frös så mycket.

Jag kanske hade legat i sängen en timme o var precis på väg att somna, då knackar det på min axel o en syster säger att jag ska göra mig klar för operation. Det var verkligen på håret att jag skulle hinna...
På med alla "fina" kappor/klänningar o strumpor, sen skulle de sätta dropp..
Jag vet inte vad som har hänt med mig, det verkar vara helt omöjligt nu för tiden att sticka mig. Eller att sticka går ju hur bra som helst, men sen att hitta rätt/nått är en annan femma..
Två sjuksystrar försökte, jag tror de stack 3 gånger var, sen gav de upp.. De på operationen skulle få göra det efter att jag somnat istället..

Sen var det dax att rullas ner. Den sista frågan jag får av doktorn innan jag rullas bort var: - Visst var det vänster arm...   VA!! Nej stopp nu... Höger arm är den som ni ska såga upp.. Herregud, var man inte nervös innan så blev man det efter en sån fråga..
Som det lät på doktorn då så skulle jag få helarmsgips igen.

Sen var det dax för sövning. En utav narkosläkarna såg ut som "Elins" Jesper... Blev lite pinsamt tycker jag =) Ligger man där o ska försöka vara trevlig lixom.  Jag kan tänka mig hur jag såg ut.. Som en albino.. Inge smink + likblek. Hursomhelst, den här "Jesper" var nog nybörjare för han satte blodtrycksbandet ut&in o sen när han skulle sätta EKG så tänkte han sätta alldeles för många.. Tur att den andra mannen var där o styrde upp alltihop =)
Sen var det dax för lustgas o först så berättar han att nu kommer det börja snurra i skallen, men det gjorde det inte för mig så jag började nästan få panik. Är det nån som sett Awake? Han som blir sövd fast han har all känsel kvar men inte kan förmedla sig... Så trodde jag att det skulle bli för mig.. Jag såg mig själv ligga inne på operationen o vara vaken fast alla tror att jag sover.. Usch o fy.. Nåja, jag drog djupare o djupare andetag i hopp om att känna nått o nån sekund senare började det snurra i skallen o jag kände mig lugn igen... =)
Sen sa han att jag skulle höra lite konstiga ljud o det gjorde jag. Sen måste lustgasen ha gått in för jag kände hela kroppen bli tung fast ändå lätt o så tyckte jag att narkosläkaren var så himla duktig som kunde beskriva precis hur jag kände mig.. Han sa nu kommer det låta som du är inne i en plåtburk, jag flinade rejält där under masken o funderade på hur han kunde veta det, det lät verkligen så =) Haha jag såg nog ganska rolig ut.. Ligger där under masken o nickar o ler som en galning. Han såg nog att jag log stort för han sa, ja visst är vi duktiga som vet precis hur det är..
Så här efteråt så funderar jag på hur det egentligen låter i en plåtburk.. Jag har aldrig varit i en plåtburk... =)
Sen sa han något mer där jag bara uppfattade hälften o sen är det svart..

Några timmar senare vaknade jag på uppvaket. Jag sneglar med trötta ögon mot armen. Tar min friska hand över armen o märker att jag inte har något gips... Men vafan, har de glömt gipset? Ska jag behöva gipsas efteråt?? Yrvaken som jag är hugger jag tag i nån sköterska o mummlar nått om gipset.. -Hallå, läkaren sa att jag skulle ha gips, var är gipset? Somnar om, vaknar, samma visa igen. Tar nån sköterska o frågar gips gips var är gipset, ska jag inte ha gips? Somnar, vaknar o samma grej igen =) Haha de lär tro att jag var helt galen =) Surra som en galning om detta gips... Det visade sig att jag skulle få slippa gipset, gissa om jag blev glad!!!
Sen hade jag en jävulsk värk i armen.. 3 gånger fick de ge mig smärtlindring för att värken inte släppte.. Det var inte roligt..
Sen sov jag som en stock, vaknade, försökte hålla ögonen öppna, somnade igen.. Jag var helt groggy.. Sov tydligen väldigt tung enligt sköterskorna... Fast jag vaknade då o då av mina egna snarkningar =) Hehe stackars de andra som låg där =)

Tiden rann iväg o uppvaket skulle stänga för kvällen, så jag blev flyttad till observation på akuten eftersom jag bara sov o sov o sov...
Väl där tyckte jag att klockan började bli sen o att det var dax för mig att åka hem. Jag plingade på klockan o sa att jag kände mig redo att åka hem. Först skulle jag gå o kissa sa de. De ville kolla så att det fungerade som det skulle.
Visst tyckte jag. Nemas problemas.. Jag tog av mig "klänningen" o började ta på mig mina kläder. När jag böjde mig ner för att dra upp byxorna så snurrade det till rejält. Jag var tvungen att sätta mig på sängen. Jag måste nog kräkas sa jag till systern. Hon hämtade lite vatten åt mig, sen kom det en kaskad av gul vätska ner i kräkpåsen. Usch jag spydde som en gris.. Systern kollade på mig o sa att jag blev väldigt vit om nosen o att det verkligen inte var dax för mig att åka hem. Jag fick så snällt krypa upp i sängen igen..
Jaha typiskt... Jag vilade mig ett tag o sen såg jag på klockan att Pelle snart skulle sluta jobba. Jättebra tänkte jag, då kan Pillan hämta mig så kan vi hämta upp Pelle efteråt. Jag rinde på klockan igen, men ingen kom så då klev jag upp o på skakiga ben tog jag mig till toaletten. Allt gick bra o jag såg några engångstandborstar, tog en o borstade. Gud vad skönt att slippa det där lösningssmaken jag hade i munnen sen kräket.. Med ett kraftig dubbelseende tog jag mig tillbaka till sängen. Jag ringde en gång till på klockan o började klä på mig resten av kläderna o packa ihop mina saker. En syster kom o jag sa att nu känner jag mig klar, jag har kissat o det gick bra, jag känner mig inte så yr utan mår bra =) BIG LIE =) Hursomhelst så fick jag gå.

Ute i väntrummet satt Pillan o Jerry o väntade. Jag hade svårt att fokusera blicken o var väldigt ostadig om man säger så.. Vi åkte o köpte en glass, jag hade hoppats på att få i mig den men jag tog bara en minimal tugga sen började jag må illa så jag kunde inte äta mer.. Pillan sa att jag var likblek i ansiktet. Vi hämtade upp Pelle o sen åkte vi hem.
Väl hemma så tar jag av mig jackan o märker att jag fortfarande har droppnålen kvar i armen.. Pelle o jag får operera lite hemma o tar bort den, hehe inge vimsig man lär ha varit inne på sjukhuset då.. Antingen så glömde dom ta bort den eller så var det jag som hetsade på med jackan... Skulle tro att det var min hets =)

Idag åt jag för första gången på 45 timmar.. Asså fatta, nästan 2 dygn utan mat.. En kokt med bröd blev det =) Smarrigt!! Nån vidare matlust finns inte, jag är rädd att kräkas..
Pillan kom förbi här idag o kollade på mitt ansikte. Hon blev helt förvånad att jag hade så mycket färg i ansiktet, jag hade tydligen varit galet blek igår när hon hade sett mig...

Summasumarum så mår jag toppen nu! Jag har fått försäkringspengar o slipper gips, det var länge sen jag var så här glad =)
Visst har jag en grym värk emellanåt men det gör ingenting. Bara känslan att inte vara fången i ett gips dövar den värsta smärtan =) Nu har jag bara ett bandage ju, vilken baggis =)


Nu

Nu drar jag... Håll tummarna för mig!


Dan före dopparedagen...

Ja, imorgon smäller det.. Sen väntar minst 6 veckor i handikappat tillstånd. Fy faaannnn.
 Idag har jag tillbringat dagen till att storstäda lägenheten. Jag kände att jag måste göra det. Stackars Pelle kommer ju få sköta allt nu framöver, matlagning, diskning, städning, tvättning.. Allt det roliga

Jag har även ringt försäkringsbolagen och lite annat och det verkar som jag kommer få lite ersättning för min sjukskrivning =) Äntligen!! Jag har varit lite orolig över hur jag ska ha klarat mig, men nu är det löst =)
Det är i alla fall en liten tröst...

Fotboll

Sverige kan ju dra nått gammalt över sig.. Förlusten igår gjorde mig så sur... Vad är det för fel på svensk fotboll? Jag tänkte skriva ett långt inlägg om matchen igår, men jag gjorde det inte o tur är väl det.. Hade nog blivit ett o annat fult ord.
Jag ödslar ingen energi på det nu heller.. Blir bara irriterad.

Idag har jag varit upp till Matfors för att båda mina lag spelade match där. Det blev förlust i ena matchen o vinst i den andra. Det känns bra att avsluta den här säsongen med en vinst =) Vi var väldigt lite folk idag så många utav tjejerna som spelade i den första matchen fick även vara med i den andra. Jättebra kämpat av alla. Vi gav verkligen aldrig upp!!

Nu ska jag snart iväg till Alnö för att lämna pengarna för new body + att jag ska ha ett utvecklingssamtal. Vi ska försöka lägga upp en bra rehab-plan, så jag snart kan vara tillbaka på planen...

Byebye

10-1

Japp ni läste rätt... 10-1 vann flicklaget med idag!! Herregud vad mina små tjejer vad duktiga! Verkligen en underhållande fotboll. Värsta bra passningsspelet, allt var helt perfekt! Man blir verkligen stolt som tränare efter en sån här match!!
Jodeladi jodeladi hoppsan vilken dag =) Jag dansar på moln här hemma o har skrytit för Pelle hur duktiga mina tjejer var =) Absolut den bästa matchen i år!!

Jaja nog om det, hihi..
Är det nån som vill köpa supersmarta källsorteringskassar?
Jag köpte direkt en för pant. Supersmidigt med handtag och att den går att skölja ur... Sen är det knäppknappar i sidorna på de 4 mindre kassarna så man kan sätta ihop dem 2 o 2 eller alla 4.
Endast 150 kr för två stycken pantkassar, och 150 kr för 4 st källsortering. Jäkligt billigt måste jag säga...
Om inte just du vill ha en så kanske du känner nån som vill ha. Snälla hjälp mig att sälja några stycken, pengarna går till Alnö IF. =)

 






Förlovning

Stort grattis till förlovningen!!!!! ♥
Vet inte om jag vågar skriva vem det är än =)
GRATTIS till er båda!!!


Bästa vänner!

Jag satt o läste på aftonbladets hemsida o såg den här artikeln.
6 nära vänner är allt man behöver. Mina absolut bästa vänner (+Pillan) var jag ju till fjällen med o vi pratade just om det här att vilka som är ens riktiga vänner..
Vi har alla kännt varandra i nästan 20 år. Vi har hållt ihop samma härliga gäng se länge vi kan minnas. Jag tror att det är ganska unikt att man verkligen håller ihop så pass länge.
Ofta är det nån som flyttar eller försvinner på annat sätt men inte nån utav oss =)
Vi satt o pratade om att vi verkligen vet allt om varandra. Det finns ingenting som är pinsamt eller som vi inte kan berätta för varandra, det känns så otroligt skönt!!
Sen har vi ju så otroligt roligt tillsammans. Jag uppskattar verkligen allt vi gör. Från en enkel spelkväll till en utlandsresa. Det spelar liksom ingen roll vad vi gör, bara vi är tillsammans =)

   
   


Probantur tempestate fortes

1 vecka kvar...

Hej hopp!
Idag har jag gjort min sista dag på Charm för många veckor framöver...
Det är bara en vecka kvar till gipset nu.. Fy fan på ren svenska!

Jäklar vad irriterad jag blev på vägen hem från jobbet.. På motorvägen är det nån idiot som ligger o kör 70! Men åh, ibland vill man bara preja folk av vägen. Det är ju farligare med folk som kör för sakta än för fort, eller?

Gårdagen tillbringades på Hartung med Elin o Pillan. Jättehärligt väder med massor av sol som brände min rygg. Ni kan kalla mig kräftan nu =) Idag är jag fortfarande jätteröd på ryggen, ont gör det oxå,  kanske tar en bild o lägger ut lite senare ikväll.
Även denna dag blev det ett dopp i det blå. 3 dar i rad har det blivit bad. Stina kom på att det kanske var min kropp som skrek efter att få bada nu eftersom det kommer bli lite av det sen, med tanke på gipset... Kan mycket väl vara så =)

Nu håller mina ögon på att gå i kors av trötthet. är fortfarande sjuk..
Ska ta min eftermiddagslur nu, natti natt.

RSS 2.0