Heliga makaroner =)

Ojojoj, 3 kommentarer redan på första inlägget =)
Hehe jag trodde att alla hade slutat kolla på min blogg nu när det har varit uppehåll så länge, men det är roligt att se att några hänger kvar.

Idag har jag varit på lunch med Tompa o Kempe. Vi käkade på Charm i Birsta. Mitt mål var att köpa ett par nya fotbollsstrumpor eftersom mina är totalförstörda, men det glömdes bort... Jag vet inte om det är att jag håller på bli gammal eller nått men jag kan bara inte komma ihåg saker.. Jag måste skriva upp allt, annars glömmer jag det =(
Som tex med flickträningarna, vi tränar 2 dagar i veckan, alltid samma tid, men ändå så kommer jag inte ihåg vilka tider det är... haha senil på äldre dar.
För nån vecka sen så hade jag skrivit en lapp med saker jag skulle komma ihåg, men sen glömde jag var jag hade lagt lappen... hahahhahaha

Efter lunchen o de bortglömda strumporna så blev det en sväng till bolaget o willys för att införskaffa mat o dryck till lördagens kräftskiva. Åhh vad det ska bli roligt! Känns skönt att ha lite saker inplanerade så man slipper vara ensam o tänka så mycket.

Min kära syster ringde när jag var på willys o hon var juu sååå sjuk (lite täppt i näsan). Hon ville så gärna ha chips o dipp o som den snälla systern jag är så köpte jag det till henne. Sen hämtade jag henne o så for vi hit till lägenheten o bara fördrev tiden framför fejjan o med det roligaste spelet ever i min iphone - angry bird!! Kalla om beroendeframkallande!!

Kvällen bestod av fotbollsträning med damerna. Det var en rolig o jäkligt jobbig träning. Jag önskar att jag vore fit for fight så jag kunde vara med o slåss om en plats... Men jag är glad att jag kan vara med på övningarna o slippa den där jäkla rehabträningen. =)

Sitter just nu o funderar på vad man ska hitta på imorgonkväll, eller snarare ikväll eftersom klockan redan har slagit fredag. Jag vill ha rooooligt!!

Nä, nu blir det nattning, måste vända tillbaka dygnet =)

Kommentarer
Postat av: pinglan

måste det vara åldern som gjort att man blivit glömsk! Jag som trodde det bara var jag, du vet ammningshjärna och allt sånt. Fast jag ammar ju inte. Och har knappt gjort. Mina barn är ju "flaskbarn"! Hua! 27 år och senil... Vad ska man ta sig till?!

2010-08-27 @ 11:46:36
URL: http://pinglanm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0