Lövly

Oj vilken rolig helg det har varit!
Massa trevligt sällskap och tusen bollar i luften som vanligt =)
Det har varit roligaste helgen på läänge och jag tror nästan att söndagen var bäst, hahaha.
Lucköppning o tonvis med skratt!

Fredagen bjöd på idol/doobidoo/spel/vin. Vi behöver inte nämna nått namn på vinnaren av Risky Business =(
Man kan vinna spelet genom att bluffa, men de flesta som känner mig vet att jag är skitdålig på att bluffa... Inget pokerface här inte.. Haha på en fråga så lyckades jag "försäga" mig rejält o alla insåg att jag inte hade svarat rätt.. Åhh typiskt =) hihi  Roligt hade vi i alla fall!

Lördagen var fullspäckad med aktiviteter. Först fotbollsmatch, sen hann man hem o vända och byta om för att sedan åka på lilla Elices namngivelseceremoni. Det var verkligen mysigt!! Sötaste Elice! Det bjöds på tacos och vin + efterrätt. Allt var supergott och vi hade jättetrevligt! Tack Jessi o Hakon =)
Efter ceremonin så började det rycka ordentligt i Kattas vin-tarm så då blev det snabba ryck in till stan för att förpartajja hos mr Lund.
Tiden sprang iväg och vi avslutade med att skråla To be with you, med Mr Big 2ggr innan vi avlägsnade oss.
Nästa stopp - Aveny o Ständut Blakk! Ojojoj fullt ös medvetslös som jag brukar säga =) Vilket drag o va mycke folk =) Vi hade skitkul!! Vips så började lamporna tändas o det var tydligen dax att gå hem? Näääää, inte vi inte =)
Marmaris, Lunden blev slutstationerna för kvällen. Fint som smör!
Asså hur mycket tok kan man ha på en o samma kväll? Jag tror att alla var i sitt esse, änd aj löv it =)

Idag, söndag, har varit den bästa söndagen på hela det här året!
Kattis o jag började med att luncha på stan. Fick dock sitta på en parkbänk i 20 min o vänta på att stan skulle öppna. Hade vi suttit på navet så hade vi nog smält in perfekt... Schletna..
Kattis tjatade om hur hungrig hon var o när vi väl kom till kassan på charm så kunde hon inte äta nått utan köpte kolsyrat vatten för 24kr istället... Jag köpte en minimacka o dricka o hann väl ta 2 tuggor innan det var dax för Kattis att i panik lämna huset för frisk luft =) haha
Sen blev det idolrepriser o massa kackel o skratt hemma hos Katta.
Vid middagstid så tog vi max-driven o åkte till Elin o Oscar o käkade. Även här blev det otroligt mycket skratt åt kvällen innan.

Nu på kvällskvisten har jag varit till mamma o Martin o käkat middag med dem o syrran, Björn, Mimmi o Hasse. Mycket mysigt!

Oj vilket långt inlägg det blev o då har jag inte ens skrivit om allt det roliga =P











Här efterföljer mina mongolida vänner. Varning känsliga tittare! Vissa bilder kan verka stötande och vara allmänt störda...



























Kastar även in en bild på Oscars cykel-glasögon som han beställde från USA. Han cyklar ju så jäkla fort så han behöver dem så han inte får tårar i ögonen, men frågan är om de här hjälper....




Kommentarer
Postat av: Anonym

Vem vann i fredags egentligen?

2010-09-28 @ 00:19:46
Postat av: David

Vilken resa motorcykeln har varit med om :-)

2010-09-28 @ 23:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0