Bronsmatch på G..

Ja herregud vad ska man säga... Vilken cup, vilket spel, vilka käpmatag..
Det vita laget vann igår o blev därmed 1:a i sin grupp. Det röda laget spelade oavgjort igår o blev 4:a i sin grupp. Detta betydda alltså att 1:an skulle möta 4:an i den andra gruppen, dvs Alnö vit mot Alnö röd. Ohhh så jobbigt att behöva dela på oss o coacha varsitt lag mot varandra.
Gissa om det blev spännande idag då, när vi samlades allihopa för att spela mot varandra. Nu skulle laguttagningarna sättas på prov, hade vi lyckats fördela lagen så de var ungefär lika jämna?
Matchen var väldigt jämn och när slutsignalen ljöd så var ställningen 1-1... Kan det bli jämnare? Vet ni vad matcherna avgörs på om det blir oavgjort... Flest antal hörnor... Så slutligen gick det röda laget vinnande ur striden eftersom de hade gjort 3 hörnor o de vita 0. Många tårar från det vita laget, jag förstår hur det känns.. De har inte förlorat en enda match på hela cupen o så åker de ut i kvarten pga för få hörnor... Tungt!!
Men det röda laget å andra sidan.. Vilken upphämtning, kalla om Bäst när det gäller!!
Det var helt enkelt laget med den starkaste viljan som vann.

Röda laget fick ju spela en match till idag o då ledde vi över SDFF, som är distriktets bästa lag, med 3-1 o det var inte lång tid kvar.. Då blir det en liten miss i vårt försvar o de gör 3-2, sen får vi en straff emot oss o då blir det 3-3.. Men det står 2-2 i antal hörnor så det var straffar som väntade om resultatet stod sig. Men med 1 minut kvar så får SDFF en hörna o det vinner de sedan på =( Så jäkla surt att man kan vinna/förlora på antal hörnor... Vi var 1 minut från final...
Så imorgon är det match om bronset för det röda laget. Jag hoppas verkligen att vi tar det!!

Alla tjejerna har verkligen varit jätteduktiga, i de sista matcherna har vi verkligen lyft oss! Bra spel o flera fina mål!!